SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da kongre heyecanı

Trabzonspor'da kongre heyecanı

26 Mart 2023 Pazar - 15:43




Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan başkanlık seçimine tek aday olarak giriyor.





Trabzonspor'un Olağanüstü Genel Kurulu'nda, istifa eden başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu genel kurul üyeleri tarafından mali ve idari yönden ibra edildi.

Hayri Gür Spor Salonu'nda dün gerçekleştirilen ve bugün yapılacak seçimle tamamlanacak olağanüstü genel kurulda, Ertuğrul Doğan seçime tek listeyle giriyor.

Genel kurulda 9 bin 278 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

SANDIKLARIN GÜVENLİK KONTROLLERİ YAPILDI

Trabzonspor’da başkanlık seçimi öncesi sandıkların güvenlik kontrolleri yapıldı.

detail-photo-fancybox-0


TRABZONSPOR BAŞKAN ADAYI ERTUĞRUL DOĞAN OYUNU KULLANDI

Trabzonspor'da seçimli genel kurula tek aday olarak katılan Ertuğrul Doğan, oyunu 11 numaralı sandıkta kullandı.

detail-photo-fancybox-1

TRABZONSPOR ONURSAL BAŞKANI MEHMET ALİ YILMAZ HAYIRLI OLSUN MESAJI GÖNDERDİ 

Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi: ''Sayın avukat Ali Sürmen Trabzonspor kulübü derneği divan başkanı, Kulübümüz için çok hayırlı bir genel kurul olmasını dilerim.''

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz: ''Kulübümüz için çok hayırlı bir genel kurul olmasını dilerim''


TRABZONSPOR BAŞKAN ADAYI ERTUĞRUL DOĞAN AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Trabzonspor Başkan Adayı Ertuğrul Doğan: ''Şampiyon başkanımız Ahmet Ağaoğlu ile birlikte göreve geldiğimizde kulübün durumu ortadaydı. Finansal olarak bitik durumdaydık. Hem ekonomimizi iyileştirmek hem takımı yarışta tutmak hiç kolay olmadı. Camiamızın sonsuz desteği ile engelleri aşmayı bildik. 5 yıllık süreçte birbirinden değerli 4 kupayı müzemize koyduk. Bunlardan biri de 10 yıl sonra gelen 8. şampiyonluğumuzdur. Bu sezon yapılan eleştirilere hak veriyorum, maalesef şampiyonluktan sonraki süreci doğru yönetmekte bazı temel eksikliklerimiz oldu."


Ertuğrul Doğan; ''Şampiyonluk sonrası süreci iyi yönetemedik, planlarımız hazır''

DERVİŞ KÖZ: TRABZONSPOR'UN İSMİ BU BORCU EZER

Köz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: ''Trabzonspor’un ismi büyük. Borç ne kadar büyük olursa olsun bu borcu ezer. Bir mücadele verilecek. Bizim hiç kolay işimiz olmadı. Başkanımız bu konuda deneyimli. Biz yardımcı olacağız ona. Camiada birlik beraberlik gözüküyor. Bu borçlar hallolur. Trabzonspor’da şampiyonluk sinerjisi kaybolmaz. Her zaman yarışan karakterinde olan yarışmacı özellik Trabzonspor’u şampiyonluğa itiyor. 1461 Trabzon’un kurucusuyum; hoca konusu takım olmanın en önemli uzvu. Bu konuyu başkan ile konuşmadık ama oy birliği ile karar vereceğiz. Yerli olsun desem başka türlü olur çelişki yaşamak istemem.'' ifadelerini kullandı.



ÇOŞKUN ÖZTÜRK; ''ERTUĞRUL BAŞKANA ÇOK GÜVENİYORUM''

Öztürk şu ifadeleri kullandı: ''Amatörden bu işin sıkıntılarını çekmiş bir insanın Trabzonspor’a yararlı olacağını düşünüyorum. Ertuğrul doğan ile bu işi çözeceğini inandığım için bu yola çıktık. Projeleri çok güzel. Biz de ona destek olacağız. Yarışmacı bir takımla bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı. 



BİRHAN EMRE YAZICI; ''ÖNEMLİ GÜNDEMLERİMİZ MALİ TABLOLAR''

Yazıcı, şu ifadeleri kullandı: “Sayın başkanımızın güzel bir konuşması oldu. Trabzonspor’un bu saatten sonra daha fazla birlikte olmaya daha fazla kollektif düşünmeye ihtiyacı var. İnanıyorum ki çok güzel bir süreç bizleri bekliyor. Trabzonspor taraftarları için hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah başarılı bir şekilde bu süreci götüreceğiz. Önemli gündemlerimizden biri mali tablolar. Bunla alakalı başkanımızın yol haritasıyla çalışmalar yapacağız.” ifadelerini kullandı.




ZEYYAT KAFKAS; ''TRABZONSPOR BÜYÜK BİR CAMİADIR''

Kafkas, şu ifadeleri kullandı: ''Ben her zaman söylerim. Trabzonspor’a yöneticilik yapan yüzlerce kişi bulabilirsin. Önemli olan kulüp başkanlığıdır. Kulüp başkanlığında bu dönem gelinen noktada ekonomik sorunların baş gösterdiği şu dönemde aday olmak herkesin harcı değil. Sayın Doğan aday oldu, biz de kendisiyle seçime girdik. Kimin ne görev aldığı hiç önemli değil Sayın başkan kendisi tebliğ eder. Trabzonspor için, en iyisini yapmak için mücadele ederiz. Bu hafta da çok önemli görüşmeler var.'' ifadelerini kullandı.



NEVZAT KAYA; ''MADDİ SONUÇLARI BÜYÜK OLACAK PROJELERİMİZ VAR''

Kaya şu ifadeleri kullandı: ''Trabzonspor benim çocukluk aşkım. 1997-2000 yılları arasında efsane başkan Mehmet Ali yılmaz bey ile bu görevi yapma şerefine nail olmuştum. Trabzon ile hiçbir zaman bağım kopmadı. Koltuğumuz vardı sonra da çok şükür locamız oldu. Sonraki süreçte gelen her yönetimin maddi manevi yanındaydım çünkü biz Trabzonsporluyuz, üstümüze ne zaman görev düşerse yapmaya hazırız.'' ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap