SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Paul Onuachu depremi!

Trabzonspor'da Paul Onuachu depremi!

06 Şubat 2024 Salı - 09:22




Süper Lig’in 24. Haftasında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Trabzonspor’da bir büyük deprem daha yaşanıyor. İşte Paul Onuachu krizinin perde arkası…





Son haftalarda yaşanan kötü gidişat Trabzonspor’da bütün moralleri alt üst etmişken 2-0’lık Beşiktaş mağlubiyeti ise keyifleri iyice kaçırdı.

Süper Lig puan durumu sıralamasında Beşiktaş’ın gerisine düşen Trabzonspor’da bir kötü haber daha geldi.

Trabzonspor sezon başında Southampton’dan kadrosuna kiralık olarak kattığı Paul Onuachu ile ilgili yeni girişimlere başlamak için harekete geçmişti.

Bordo mavili takıma geldiği günden beri attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen yıldız golcü Paul Onuachu cephesinde büyük bir deprem yaşanıyor.

Daha önce 2.01'lik dev santrfor Paul Onuachu bonservisini almaya karar veren yönetim, transferi sürecinde sözleşmeye 15 milyon Euro üzeri opsiyon koydurmak isteyen ancak talebi kabul edilmeyen İngiliz ekibiyle görüşerek sezon sonunda madde ekletmeye çalışacaktı.


Rakamı düşük seviyelere çekmeye çalışacak olan yönetim, Onuachu'nun da kalma yönünde bir tavır sergilemesi durumunda elini güçlendirmeyi planlıyor.

Kulislerde yer alan iddialara göre ise Paul Onuachu sadece kiralık süresince Trabzonspor’da kalacak.

Yani Paul Onuachu’nun kiralık süresi sona erdiğinde bordo mavili ekip ile yollarını ayıracak.

Konuyla ilgili Trabzonspor yönetiminin nasıl bir tavır sergileyeceği merak edilirken iddialar sonrası bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşmış olacağız.

HABER: EROL TAŞKIN

Beğendim
10
Sevdim
15
Beğenmedim
36
Üzgün
27
İnanılmaz
10

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap