SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > "Trabzonspor'dan alma değil, verme zamanı"

"Trabzonspor'dan alma değil, verme zamanı"

22 Mart 2018 Perşembe - 15:45




Tekelioğlu, bordo-mavili kulüpten alma değil, verme zamanı olduğunu belirterek, “Birlikten kuvvet doğar politikasıyla bu kulübü düzeltmemiz lazım” ded





YANGINI SÖNDÜRMELİYİZ

Trabzonspor eski teknik direktörü ve altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu, camiaya çağrıda bulundu. Trabzonspor'dan kazananların artık verme zamanlarının geldiğini belirten Tekelioğlu, “Yangını kimin çıkardığı önemli değil, yangını nasıl söndüreceğimiz önemli. Trabzonspor taraftarları olarak bir kampanya başlatmamız lazım. Topyekun bunu yapmalıyız. Kulübü bu işin içine katmadan, saygınlığına zarar vermeden bunu yapmalıyız” dedi.

AZ ÇOK DEMEDEN

“Hep Trabzonspor'dan kazananlar var” diyen Tekelioğlu, şöyle devam etti: “Bizde dahil, bu seferde biz verelim. Başlayalım, yeri geldiği zaman gururlanıyoruz. Az çok bakmadan, başlatmamız lazım. Bana göre 1 milyon Dolar verende olur kumbarasındaki parayı verende olur. Birlikten kuvvet doğar politikasıyla bu kulübü düzeltmemiz lazım. Düzelttikten sonra da emin ellere teslim edilmesi gerekir. Yurt dışında oyuncu alımlarına kota koymak lazım.”

Vefayı fedayı geçtik


Tekelioğlu, “Vefa ve feda dönemini geçtik. Gün kurtuluş günüdür. Biz Trabzonlu ve Trabzonsporluysak, eğer yeri geldiğinde gururlu ve onurlu bir şekilde bunu söylüyorsak Trabzonspor'a öyle kayyuma, devlete veya satılması gibi bir şey olmaz. Bizim verecek bir Trabzonspor’umuz yok. Hep birlikte verecek paramız var.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap