SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan CAS'a 28 sayfalık itiraz!

Trabzonspor'dan CAS'a 28 sayfalık itiraz!

15 Haziran 2020 Pazartesi - 12:46




Birçok belge ve döküman ile desteklenen 28 sayfalık dosyada kulübün ekonomik atılımlarıyla FFP kurallarına uymak adına gösterilen hassasiyete vurgu yapıldı.





Trabzonspor Kulübü, finansal yükümlülükleri yerine getirmediği için UEFA tarafından verilen 1 yıl Avrupa’dan men cezasına itiraz için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) resmi başvurusunu iletti. Kararın açıklanmasının ardından 10 gün içinde itiraz hakkı bulunan bordo mavililer yapılan yoğun hazırlıkların ardından süre dolmadan itirazını gerçekleştirdi.
 
21 GÜNDE DEĞERLENDİRİLECEK
 

Hazırlanan 28 sayfalık dosyaya birçok belge de eklenirken kulübün ekonomik olarak gerçekleştirdiği atılımlarla Finansal Fair Play kurallarına uymak için gösterilen hassasiyete vurgu yapıldı. CAS, Trabzon’un itirazını 21 gün içinde değerlendirecek. Bordo mavililerin başvurusunun kabul edilmesi durumunda hem kulüpten hem de UEFA’dan yeni savunma talep edilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap