SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un Forvetine Alman Panzeri

Trabzonspor'un Forvetine Alman Panzeri

08 Ocak 2021 Cuma - 10:46




Süper Lig'in dev kulüplerinden Trabzonspor, ara transfer dönemine hareketli başladı. Gençlerbirliği'nden Berat Özdemir'i transfer ederek orta sahasını güçlendiren Fırtına, gözünü forvet transferine dikti.





Bordo-mavililerin hedefinde piyasa değeri 7 milyon Euro olan yıldız futbolcu var.

Gençlerbirliği'nden Berat Özdemir'i renklerine bağlayan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Teknik patron Abdullah Avcı'nın yönetimden iki hücum oyuncusu istediği ortaya çıktı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Göztepe maçı sonrası, "Hocanın belirlemiş olduğu isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Temasta olduğumuz 1-2 isim var. Fazla da uzun süreceğini düşünmüyorum" sözleri ile kast ettiği isimlerden birinin Wolfsburg'un 29 yaşındaki forveti Daniel Ginczek olduğu öne sürüldü.

Alman ekibinde bu sezon istediği forma şansını bulamayan ve ayrılmak isteyen deneyimli oyuncunun şartlarının araştırıldığı belirtildi. Rakamlar uygun olursa resmi teklif yapılacak.

2022 yılına kadar Wolfsburg ile sözleşmesi bulunan Ginczek bu sezon Bundesliga'da 6 maçta görev alırken, skor üretemedi. 2018'de Stuttgart'tan 14 milyon euro 6bonservis bedeliyle gelen Alman forvetin şu anki piyasa değeri 7 milyon euro.

GİNCZEK KİMDİR?

Adı: Daniel Ginczek
Yaş:   29
Boyu: 1.91 m
Uyruğu: Almanya
Mevki: Forvet - Santrafor
Ayak: Sağ ayak
Güncel kulüp: Wolfsburg
Söz. Bit. Tar.: 30.06.2022

Kaynak : Fotomaç

Beğendim
2
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap