SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un geleceği Abdullah Avcı'nın eline kaldı!

Trabzonspor'un geleceği Abdullah Avcı'nın eline kaldı!

25 Mart 2023 Cumartesi - 12:52




Trabzonspor'da alt yapının kaderi Abdullah Avcı'nın tavsiyesiyle anlaşma yapılan Double-Pass'ta...





2022'de Abdullah Avcı'nın talebiyle anlaşılan Double-Pass'ın amacı nedir. Resmi sitelerinde şu ifadeler yer alıyor. 

Double Pass, federasyonları, ligleri, kulüpleri ve bireyleri yetenek gelişimlerini optimize etme konusunda değerlendiren, tavsiyelerde bulunan ve eğiten bir Belçika şirketidir. Eşsiz bir metodoloji kullanarak Kulüp ve Akademi İzleme Platformumuzda (CAMP) olası iyileştirmeleri görünür hale getiriyoruz. Bilimsel modelimize ve tescilli algoritmalarımıza dayanan deneyimli spor profesyonellerimiz, panolar ve dijital çözümlerle desteklenen kişiye özel çözümlerin uygulanmasına yardımcı oluyor. Geçmiş performansımız, önemli ölçüde daha iyi yönetilen akademiler ve geliştirilmiş oyun kalitesi gösteriyor.

Kulüpler için "yetenek geliştirme sistemlerinin kapasitesini ve üretkenliğini uluslararası standartlarla karşılaştırmak ve futbol ve antrenörlük felsefesinin uygulanması gibi temel süreçleri değerlendirmek isteyen futbol kulüplerine yönelik hizmetlerimiz" denilerek şu başılıklar veriliyor. 

* Spor teknik organizasyonunun yetenek geliştirme konusundaki kurulumunu Çift Geçişli tarama ile analiz etme

* Koçlar ve ebeveynler için çevrimiçi anketler aracılığıyla farklı hedef grupların algı ve memnuniyetinin değerlendirilmesi


* Akademi üretkenliğinin yanı sıra yetenek gelişimine yapılan yatırım getirisinin kulüpteki lider pozisyonlar için özel panolarla ölçülmesi

* Tag-it for games aracılığıyla oyun felsefesinin başarılı bir şekilde uygulanmasının değerlendirilmesi

* Tag-it  for session ile antrenman seanslarının etkinliğinin ve antrenman  seansları sırasındaki koçluk davranışının analizi. 

Böylesine iddialı bir kurumla çalışmayı isteyen Abdullah Avcı döneminde Trabzonspor; 9 genç oyuncu transfer ettirdi. 

Abdullah Avcı döneminde alınan Eren dışında gelecek sezon Talha, Naci ve Doğucan'ın pek şansları yok gibi duruyor. Geçen sezon alınan gençler de başka takımlara dağıtılmış durumda. 


Berat - Ettifaq
Emirhan - Lustenau
Enis - Warta
Batuhan - 1461
Kerem - İstanbulspor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap