SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un rakibi Göztepe!

Trabzonspor'un rakibi Göztepe!

05 Şubat 2018 Pazartesi - 18:16




Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzoınspor sahasında Göztepe'yi ağırlıyor. Saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek.





Süper Lig'in ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, sahasında bu akşam Göztepe'yi konuk edecek. Son 3 maçında aldığı beraberliklerle zirveden uzaklaşan bordo-mavili takım kazanıp hem yeni bir galibiyet serisi başlatmayı hem de yarışa yeniden tutunmayı hedefliyor. Rıza Çalımbay, eksiklere rağmen Göztepe'yi yenmek zorunda olduklarını söyledi.

Bordo-mavili teknik adam, "Ligde kolay maç yok. Ancak bizim de bundan sonra kredimiz kalmadı. Göztepe karşılaşması bizim için kritik önemde. Sahamızda mutlaka 3 puanı almak zorundayız. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. Çalımbay, bordo-mavili taraftarlara da çağrı yaparak her zamanki gibi destek beklediklerini dile getirdi.

İlk 11'ler

Trabzonspor: Onur, Kamil Ahmet, Uğur, Hubocan, Novak, Okay, Sosa, Kucka, Abdülkadir, Olcay, Rodallega

Göztepe: Beto, Tanju, Kosanovic, Kadu, Traore, Selçuk, Poko, Castro, Sabri, Halil, Gouffran


Sakat isimler: Burak, Castillo, Mustafa Akbaş(Trabzonspor),  Hakan Çinemre, Ömer(Göztepe)

Cezalılar: Pereira(Trabzonspor)

Bilet fiyatları

Kategori 6 (Kale Arkaları) 25 TL, Kategori 5 (Doğu 3) 40 TL, Kategori 4 (Doğu 2) 50 TL, Kategori 3 (Doğu 1) 60 TL, Kategori 2 (Batı 2 ) 70 TL, Kategori 1 (Batı 1) 90 TL, VIP Silver 250 TL, VIP Gold 300 TL, Platinum A-C Blok 400 TL, Platinum B Blok 425 TL, Misafir Tribünü: 30 TL.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap