SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Transfer iddialarına açıklık getirdi

Transfer iddialarına açıklık getirdi

29 Ekim 2017 Pazar - 21:05




Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Üç kırmızı kartın çıktığı maçta Trabzonspor, Galata





Maçın ardından Trabzonspor’un yıldız ismi Yusuf Yazıcı konuştu. Yusuf, “Takım arkadaşlarımızı kutluyorum. Maçta her şey istediğimiz gitti. Kimin attığı veya benim gol attığım önemli değil. Önemli olan bugün kazanmaktı. Galibiyet hasreti giderdik. İnşallah bundan sonra Trabzonspor’un istediği yere gelmesini çok istiyorum. Bu galibiyeti şanlı Trabzonspor taraftarlarına armağan etmek istiyorum” dedi. Transfer iddialarına da açıklık getiren Yusuf, “Şuan odaklanmam gereken yerlerde olduğumu düşünüyorum. Şuan kulübümle ilgili düşünüyorum. Transfer haberlerine gelirsek. Geleceğim hakkında konuşmayı sevmem. Allah nasip eder Trabzonspor’da çok daha iyi şeyler yaparım. İnşallah bir seri yakalarız. Trabzonspor bu sonuçları hak etmiyordu. Asıl Trabzonspor bugün oynadığımız futboldu.” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap