SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır "En iyisini vermek için çalışıyorum"

Uğurcan Çakır "En iyisini vermek için çalışıyorum"

31 Temmuz 2024 Çarşamba - 17:46




Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır, Ruzomberok karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında 1 Ağustos Perşembe günü 20.30'da Papara Park'ta Ruzomberok ile karşı karşıya gelecek.

Rövanş mücadelesi öncesi Kaptan Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Umarım sizin için de bizim için de hayırlı bir sezon olur. İlk maçtan avantajlı geliyoruz ama pek istediğimiz bir oyunu sergileyemedik. İlk resmi maçlar, takımın uyumu tam olmadığı için zor oluyor. İkinci maça hazırız.

Avrupa Şampiyonasında 40-45 gün geçirdim. İyi bir başarı elde ettik, biraz olsun ülkemizi mutlu ettik. Abdullah hocam biraz fazla izin verdi, 8 günlük tatilim vardı ama fit kalıp takıma katılmak için çalıştım. Her zaman Trabzonspor'a en iyisini vermek için çalışıyorum.


Okay aramıza geldi, kendisiyle gençken, hatta 18 yaşımdayken iletişimimiz vardı ve hiç kopmadı milli takımda ve tatilde. Kendisini çok seviyorum, güç katacaktır. Ozan Tufan ile de milli takımdan tanışıyoruz, o da çok iyi bir futbolcu. İkisinin de gelmesinden çok mutluyum. Trabzonspor'un başarısı için çalışacağız."

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap