SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Uğurcan Çakır'ın yeni takımını duyurdular

Uğurcan Çakır'ın yeni takımını duyurdular

18 Mayıs 2021 Salı - 13:55




Spor Toto Süper Lig'i 4. sırada tamamlayan Trabzonspor transfer çalışmalarına da başlamıştı.





Bordo-mavililerde bir yandan takıma katılacak isimler üzerinde yoğun mesai harcarken takımdan ayrılması en muhtemel isim de Uğurcan Çakır olarak öne çıkmıştı. Başkan Ahmet Ağaoğlu da ligin son maçından sonra yaptığı açıklamada, "İlerleyen süreç içerisinde göreceğiz ama şu an gidecek oyuncu olarak gözüken en yakın Uğurcan Çakır var." açıklamasında bulunmuştu.

Bu gelişmelerin üzerine Uğurcan Çakır için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

Trabzonspor'da sezonun sona ermesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Trabzonspor'da takıma katılacak isimlerin dışında ayrılacak isimler de netleşmeye başladı. Ahmet Ağaoğlu, Uğurcan Çakır'ın takımdan ayrılmaya yakın olduğunu açıklamıştı. Uğurcan'ın yeni takımı belli oldu. 

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır yol ayrımında... Bordo Mavililerin başarılı kalecisi Avrupa devlerinin radarına takılmıştı. Trabzonspor ve A Milli Takım ile başarılı performanslar sergileyen Uğurcan'ın sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

EN İYİ TEKLİFİ DEĞERLENDİRECEK

Liverpool ve Sevilla'nın ilgilendiği Uğurcan Çakır'a Avrupa'nın 5 büyük liginden talip çıktı. Başarılı kalecinin menajeriyle birlikte en iyi teklifi değerlendireceği ifade edildi.


PREMIER LİG DEVLERİ PEŞİNDE

Uğurcan Çakır'a Newcastle United, Liverpool, Chelsea ve Sheffield United tali olmuştu. Sheffield United'ın küme düşmesinin ardından bu ihtimalin ortadan kalktığı ifade edildi.

LILLE'DEN UĞURCAN SÜRPRİZİ

Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a son teklif Lille'den geldi. Lille kalecisi Mike Maignan'nın takımıyla sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor. Fransız kaleci takımıyla sözleşme yenilemediği takdirde bu yaz takımdan kesin olarak ayrılacak. Lille'in Maignan'ın yerini Uğurcan Çakır ile doldurmayı planladığı ifade edildi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI


Milliyet'in haberine göre; Lille ve Trabzonspor arasında resmi görüşmelerin başladığı kaydedilirken Fransız ekibinin 15 milyon Euro'luk ilk teklifini Bordo Mavililere ilettiği ifade edildi. Trabzonspor'un bu teklifi reddettiği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap