SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünlü teknik adamdan 'Uğurcan için kulübün anahtarını vereceğiz" sözlerine yanıt!

Ünlü teknik adamdan 'Uğurcan için kulübün anahtarını vereceğiz" sözlerine yanıt!

23 Nisan 2022 Cumartesi - 11:23




Trabzonspor’un eski efsanelerinden Şota Arveladze’den, Uğurcan Çakır için flaş sözler… Şota, ““Kulübün anahtarını vereceğiz Uğurcan için” sözlerine “Evet” yanıtını verdi.





Trabzonspor’un eski yıldızlarından ve Hull City teknik direktörlük yapan Şota Arvaledze, Uğurcan Çakır ile ilgili konuştu.

Trabzonlu Gazeteci Hakan Yoloğlu’nun Youtube yayınına katılan Şota, Trabzonspor’dan hiç oyuncu transfer edip etmek istemeyeceği sorusuna esprili yanıt verdi. Türkiye’den oyuncu transfer etmeyi düşünüp düşünmedikleri sorusuna Şota, "Dünüşüyoruz tabiki.  Listede bir kaç tane oyuncu var ama almak ve getirmek zor olur. Sonuçta Türkiye’de Süper Ligde oynuyorlar. Para da fazla alıyorlar. Burada lig iyi ve zor bir. Ama herkes benim gibi düşünmeyebilir. Onun için çok kolay değil” dedi. 

İngiltere’ye transfer olmaları için Türkiye’de oynamalarının yettiğini ifade eden Şota, “İngiltere’ye transfer için Türkiye’de oynayan oyuncunun puanları yetiyor. Orada sürekli oynayan yetiyor. Sürekli oynamayan yetmiyor. Milli olmasına gerek yok. Ama milli olursa daha kolay” dedi. 

Trabzonspor’dan oyuncu alıp almayacağı sorusuna ise Şota, “Trabzonspor’dan oyuncu almayacağım. Benim beğendiğim oyuncu herkes beğeniyor. Sonra diyecekler ki Şota bizden oyuncu aldı. Kaliteli bir kadrosu var” diye konuştu. 

Bir taraftanı “Uğurcan 30 Milyon….” iadelerine de Şota, “30 Milyon Hull City’i aldılar” derken,  “Kulübün anahtarını vereceğiz Uğurcan için” sözlerine evet diyerek yanıt verdi. 

İlk defa kendisinin oynattığı Uğurcan ile ilgili ise Şota, “Bence artık tartışmaya konuşmaya gerek yok. Geçen sene de inanılmaz performan gösterdi. Son 3 senede, belki en fazla 2, en maçta kendine göre düşüktü.  Gerisi daha ne yapsın. Adam duruyor inanılmaz performansını gösteriyor. Dünyada hangi ligde olsa, hangi takımda olsa her yerde oynar” dedi.

Beğendim
15
Sevdim
6
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap