SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yine Olmadı!

Yine Olmadı!

10 Şubat 2018 Cumartesi - 16:59




Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında 11 maçtır yenilmeyen Trabzonspor ile 7 maçtır kaybetmeyen Gençlerbirliği bir puana razı oldu.





Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan zorlu mücadelede gol sesi çıkmadı. Bordo-mavili ekip 83. dakikada Uğur Demirok ile bir de penaltıdan yararlanamadı.

Ligde son 4 maçından beraberlikle ayrılan Trabzonspor, geleneği sürdürdü ve Gençlerbirliği deplasmanından da 1 puanla döndü.

Ligde kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği de 7 maçtır kaybetmiyordu. Ankara temsilcisi, bordo-mavili ekip karşısında pozisyonlara girse de aradığı golü bulamadı.

PENALTI KARARI!
81. dakikada Gençlerbirliği'nde Uğur Çiftçi, Dame N'Doye'u ceza sahası içinde düşürdü ve hakem Alper Ulusoy penaltı kararı verdi.

Kullandığı son 5 penaltıyı gole çeviren Uğur Demirok, penaltı atışı için topun başına geçti. Uğur'un vuruşunda kaleci Hopf sağ köşeye yattı ve penaltıyı kurtarmayı başardı.


Zorlu mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla Trabzonspor 33 puanla 6. sırada kaldı. Yarın Başakşehir'in Fenerbahçe'yi mağlup etmesi durumunda bordo-mavili ekip zirveden 13 puan geriye düşecek.

Gençlerbirliği ise 22 puanla 12. sırada yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap