SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yolun sonu görünüyor!

Yolun sonu görünüyor!

08 Mart 2018 Perşembe - 12:15




Yazarlarımız yönetimin miadını doldurduğuna hem fikir.





Miraç Özağcı, Selim Şener, Bekir Barçın ve Haluk Şahin, mevcut yönetim için kongrenin kaçınılmaz bir son olduğunu dile getirdi.

YÜRÜME ŞANSI YOK

Miraç ÖZAĞCI

Trabzonspor için deniz bitti. Bundan sonra yapılacak iş bu enkazın nasıl kalkacağıdır. Yapılan bu tahribatı kimin ve kimlerin kaldıracağıdır. Bırakın sahadan masadan gelecek sonuçları kasa bitti. Kısacası Trabzonspor’un atacak bir atımlık barutu bile kalmadı. Ne yazık ki Trabzonspor personeline maaş ödemeyecek duruma geldi. Bu kadar ekonomik sıkıntısı olan bir kulübün, hele bu Trabzonspor ise bırakın koşmayı yürüme şansı olabilir mi? Bakıyorum saha sonuçları dert ediliyor. Şu bilinmeli ki saha sonuçları dert edilmesi en son konu oldu Trabzonspor’da.

 Yönetim kurulu işi fazla uzatmadan Mayıs’ta genel kurul kararı almalıdır. Bunun başka lami cimi olmadığını bizler gibi başkan Usta ve yönetim kurulu da biliyor. Bütün camia ayakta. Bütün camia alınacak genel kurul kararını bekliyor. Denebilir ki genel kurul Trabzonspor’a şuan çare olur mu? Bana göre bal gibi olur. Çünkü Trabzonspor’da her şey dip ve yerle bir olmuştur. Trabzonspor tabiri caizse asfalta yapışmıştır. Bu işi beceremediniz ve yönetim için bir kez olsun en doğru karar kulübü genel kurula getirmek olacaktır.


DÜMENDEKİ YÖNETİCİ KARDEŞLER

Selim ŞENER

Trabzonspor’un bu yönetimle içine düştüğü içler acısı durumu ulusal basın eğer BJK-FBGS’nin ‘artık Trabzon deplasman değildir’ diye dile getirebiliyorsa geçmiş olsun. Bu saatten sonra Rıza Çalımbay ile beraber her takımı zirveye uçurursunuz. Yönetim hala neye direniyor onu da anlamış değilim. Trabzonspor’un bu yönetime borcumu var da biz bilmiyoruz.  Bundan daha kötüsünü Trabzonspor’a yaşatmak için sebebiniz nedir çıkın anlatın da bilelim. Bu kadar koltuk sevdalısı bir yönetim Trabzonspor’a gelmemiştir. Yönetimin kongre kararını alması için daha nelerin yaşanması lazım.

Cicim ayları çoktan geride kaldı beyler. O zamanlar Trabzonspor’un kullanacağı kredileri vardı, şimdi ise banka faizleri. Sizler o kredileri heba ettiniz ve takımı ekonomik anlamda çıkmaza soktunuz.  Yönetim olarak bu yükün altında ezildiğinizi topluma yansıtırken bırakın beyler. Her türlü ameliyat yaparsınız lakin dediniz ya ‘bizler gelip geçiciyiz zamanı geldiğinde gemiyi limana çekip inip gideriz.’ İşte şimdi tam sırasıdır. Bu işi uzatmanın ne size nede Trabzonspor sevdalarına fayda sağlamaz.

BIRAK BAHANE ÜRETMEYİ


Haluk ŞAHİN

Rıza Çalımbay Beşiktaş karşısında görev verdiği 11’le rakibin ekmeğine yağ sürdü. Rodallega, Onazi ve Yusuf’u kenarda oturtmakla yenilgiye zemin hazırlayan unsurdu. ‘Bu takımı ben kurmadım’ diyen Rıza hoca hala hangi takımın başında olduğunun farkında değil. Onu buraya getirenler Trabzonspor gerçeğini kendisine iyi bir biçimde anlatamadılar. Ya da Rıza hoca futbolculuk döneminde buraya gelerek maç oynamadı. Bahane üretmekte Rıza hocanın yeni işi olmuş. Hocam bu iyi bir huy değil. Ona tavsiyem gerçeklerle yüzleşmesi. Kaçak güreşmemesi. Atı alan Üsküdar’ı geçti hala oyuncular Akhisar karşılaşmasını diriliş maçı olarak hedef belirlemeleri akıl tutulmasından başka bir şey değildir. Uyanın beyler bu sezonda boşa kürek çektiniz, tren kaçtı. Geçmiş olsun. Daha önce dediğim gibi yönetim radikal kararlar alması gerekiyor. Bu radikal kararların başında kongre seçeneğini masanın üzerine kesinlikle koyulmalı. Çünkü her yönüyle Trabzonspor büyük yıkım yedi. Ekonomik olarak zaten kulüp dip yapmış. Lobin desen oda yok. Masaya bile yumruğunu vuracak gücün kalmamış. O zaman bırakın inadı kulübün önünü açın.

BEDELİ ÖDEMELİ

Bekir BARÇIN

50.yılda şampiyonluk hedefiyle başlanan sezonda, milyon Euro’lar harcanarak yapılan transferlere rağmen böyle bir tablo ile karşılaşmak benim için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu. Elbette bu başarısız dönemin bir bedeli olacak. Birileri bu bedeli ödeyecek.  Düşünün ligin bitimine 10 hafta kalmasına rağmen Trabzonspor gibi büyük bir kulübün peşinden koşacağı bir hedef yok. Ne kadar acı bir durum. O nedenle diyorum ki bu başarısızlığın faturası ortada duruyor. Takımı bu duruma getirenler gereğini mutlaka yapmalılar. Trabzonspor’a gönül verenlerde bunu bekliyor zaten. Ersun Yanal gitsin dedik ama yerine gelen Rıza Çalımbay da beklentileri karşılayamadı. O da ilaç olamadı. Hoca değiştirmenin de bu saatten sonra pek faydası olmaz. Artık geleceğe yönelik planlar yapılmalı. Ben olsam kalan maçlarda alt yapıdan isimleri yavaş yavaş takıma monte ederim. Yapılacak tek şey budur. Bundan sonra puan alsan ne olur kaybetsen ne olur. Yatırımı gençlere yapmalıyız. Rıza hoca buna göre bir plan hazırlamalı. Ayrıca bir Burak Yılmaz’a göre takım ayarlama sevdasından da vazgeçelim artık.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap