SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor’dan 1-2 yıl Şampiyonluk beklenmemeli

Trabzonspor’dan 1-2 yıl Şampiyonluk beklenmemeli

22 Aralık 2015 Salı - 22:27




Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Albayrak, “Trabzon halkı ve Trabzonspor camiasındaki tek beklenti, kısa vadede ekonominin düzelmesi olmalıdır” dedi.





Trabzonspor eski Başkanı Nuri Albayrak, göreve gelen yönetimden hemen şampiyonluk beklenmemesini söyledi. Albayrak, “1-2 yıl, Trabzonspor camiası, Trabzonspor'dan şampiyonluk beklememeli. Tek beklenti Trabzonspor'un ekonomik durumunun düzelmesi olsun. Bu beklenti doğrultusunda 2-3 yılda iyi bir ekip kurulur. Hep, şampiyonluğu ön plana aldık, ekonomi hiç gündeme gelmedi. Her yıl 250 milyon lira gider var. Gelir ise ortalama 80 milyon lira. Öncelikli olarak ekonomik dengenin kurulması gerekir” dedi.

TEKELİOĞLU YETER

Albayrak, teknik direktör konusuna da değinerek şöyle konuştu: “Ersun Yanal benimle çalışmış bir teknik adam ama ben bugün başkan olsam takımın başına kendisini getirmem. Trabzonspor'un teknik direktör değişimine ihtiyacı yok, Sadi hocayla devam edilmesi lazım. Şehrimizin çocuğu, bütün fedakarlığı yapar. Trabzonspor'un teknik direktörlük problemi yok, ekonomik problemi var. Gelirleri nasıl arttırabilir, giderleri nasıl azaltabiliriz? Onun hesabını yapalım. Altyapıyı bildiği için de Sadi Tekelioğlu bir şanstır. Trabzonspor özüne dönmelidir.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap