SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'un Antep uykusu!

Trabzonspor'un Antep uykusu!

17 Mart 2015 Salı - 16:21








Bir hafta önce Mersin İdmanyurdu karşısında futbolu olmasa da gol şovu ile taraftarlarını mest eden Trabzonspor'un dün akşam Gaziantepspor karşısında uyku moduna girmesi nedense bende şaşkınlık yaratmadı.

Birçok maçta duran toplarda hayat bulan, organize bir atak geliştirip sonuca gitme başarısı gösteremeyen bir takımdan iyi futbol ortaya koymasını beklemek hayalcilik olur.

Gaziantep deplasmanı bu gerçeği bir kez daha yüzümüze tokat gibi vurdu.

90 dakika boyunca tek bir pozisyona giremeyen Trabzonspor’da Erkan Zengin’in gereksiz fantezileri, Sefa’nın sahada gezgin halleri, Cardozo’nun ilerde yalnızlaştırılması, Mehmet Ekici’ye frikik ortamının sağlanamaması Gaziantepspor gibi ununu elemiş, eleğini asmış bir takım karşısında Karadeniz ekibinin sahadan yenik ayrılmasında baş etkenlerdi.

Diğer oyuncuları saymaya gerek yok, onların Bosingwa hariç zaten takıma katkıları yok denecek kadar az. Buna bir kez daha şahit olduk. Ersun Yanal şapkasını ortaya koyup nerede yanlış yaptığıyla yüzleşmeli.


Aksi halde Trabzonspor'un bu şekilde Avrupa’ya gitmesi mucize olur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap