SON DAKİKA



Haber > Spor > Transfer masaya yatacak!

Transfer masaya yatacak!

19 Mart 2015 Perşembe - 13:40




Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Teknik Direktör Ersun Yanal yarın bir araya gelecek ve gelecek sezonun yapılanması ve transferdeki yol





Başkan Hacıosmanoğlu ile Ersun Yanal'ın görüşmede başta gelecek sezon planlaması ve transferdeki yol haritası zerine konuşacağı öğrenilirken Constant krizi de yeniden masaya yatırılacak. Gaziantepspor karşısında alınan 2-0'lık yenilginin ardından bahar havası dağılan Trabzonspor'da, kulübün en yetkili iki ismi yarın bir araya geliyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun çocuğunun doğumu nedeniyle ertelenen görüşmede öncelikli konunun, disiplinsiz davranışları nedeniyle Ersun Yanal tarafından antrenmanlara alınmayan Kevin Constan olduğu belirtildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, sezon sonunda satılmak kaydıyla Constant'ın yeniden takıma dönmesi konusunda Yanal'a ricada bulunacağı vurgulanırken, tecrübeli teknik adamın da bu konuda yumuşama göstereceği ifade edildi. Ayrıca takımın özellikle son Gaziantepspor karşılaşmasındaki etkisiz futbolunun masaya yatırılacağı görüşme sonrasında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetimle bir araya gelecek. Toplantının ardından da başta Constant konusu olmak üzere diğer konularla ilgili açıklama yapılması bekleniyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap