SON DAKİKA



Haber > Spor > TÜFAD'ın isyanı

TÜFAD'ın isyanı

20 Mart 2015 Cuma - 11:32








Önceki gün TÜFAD Başkanı Nurettin Balaban bizi ziyaretimize geldi. Hoş sohbetten sonra konu TÜFAD ile ASKF arasında yaşanan soruna geldi. Bakınız başkan Nurettin Balaban bu konuda neler anlattı: "5 aydır samimi duygularla ve birlikte olma adına ASKF Başkanlığı yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler ve yazılı taleplerimize rağmen yıllardır boş duran bu oda TÜFAD’a verilmemesi için ASKF yönetimi tarafından apar topar donatıldı. ASKF yönetimi ile geldiğimiz noktayı görebiliyor musunuz?" Başkan Balaban konuştukça konuşuyordu. Belli ki bu konuda çok muzdaripti. TÜFAD olarak haksızlığa uğradıklarına inancı tamdır. Balaban'a "ASKF binasında böyle bir oda alma hakkınız var mı?" diye bir soru yönelttik.

Bu sorumuza şöyle cevap verdi: "Şu anki Haluk Ulusoy ASKF hizmet binası ASKF eski başkanı Haşim Sayitoğlu, benim ve kardeşimin bulunduğu ASKF yönetimi tarafından zamanın Trabzon Belediye Başkanı Sayın Asım Aykan belediyesinden Trabzon ve ülkemiz futboluna hizmet amacıyla 49 yıllığına kiralanmıştır." Burada yine araya girerek, "Bina ASKF'ye kiralanmış" dedik. Bu soruya da cevabı: "Bu tesisler, zamanın TFF Başkanı Haluk Ulusoy, TFF Başkan Baş Danışmanı Merhum Gündüz Tekin Onay, TÜFAD Onursal Başkanı Özkan Sümer, TFF yönetim kurulu üyelerinden TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Haşim Sayitoğlu ve Hüsnü Hayali'nin 'onayı' ile ASKF, TÜFAD ve TFFHGD'nin kullanımı için yaptırılmıştır. Bu 'gerekçeli oluru' alanlar arasında rahmetli Gündüz hoca dışında tüm futbol adamları hayatta.

Hepsi yaşananlara şahittir. Demem o ki bu binanın yapım oluru ASKF, TÜFAD ve TFFHGD'nin içerisinde hizmet edeceği bir bina olarak alınmıştır. O binada TÜFAD'ın da TFFHGD'nin de hakkı en az ASKF kadar vardır." Başkan Nurettin Balaban'ın anlattığı çok daha vahim iddialar var. Bunları da bir sonraki yazımızda kaleme alacağız. Temennimiz, 'kol kırılır yen içerisinde kalır'dan yola çıkarak, TÜFAD ve ASKF yönetiminin birbirleri arasında yaşadığı sorunların çözüm bulmasıdır. İki kurum da Trabzon futbolu için önemli kurumlardır. Paylaşılmayan ne, nedir?

NİHAT DEMİR'DEN GELEN CEVAP

Kuzumuzun 1461 Trabzon için ortaya attığı iddialara 1461 Trabzon yöneticisi yakın dostumuz sevgili Nihat Demir cevap verdi. Demir, 1461 Trabzon'u tamamen kendilerinin yönettiğini, teknik anlamda hocadan gelen talepleri değerlendirip ona göre karar verdiklerini söyledi. Kuzumuzun da isyanı zaten, yöneticilik anlamında bilgi birikime, tecrübeye sahip olan 1461 Trabzon yöneticilerinin kimsenin etkisi altında kalmadan, kimselerden talimat almadan görevlerini ifa etmeleridir. Kuzumuz zaten yöneticilerin hakkını teslim ediyor. Böylelikle Nihat Demir'in de cevap hakkını kullanmış olduk.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap