SON DAKİKA



Haber > Spor > TUĞÇE BEKTAŞ’IN GÖZÜ DÜNYA’DA

TUĞÇE BEKTAŞ’IN GÖZÜ DÜNYA’DA

22 Şubat 2018 Perşembe - 08:35








BİR ŞAMPİYONLUK DAHA

Antalya’da yapılan Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda altın madalyanın sahibi olan yetenekli sporcu rotasını Bangkok’ta yapılacak Dünya Şampiyonası’na dikti. Çukurçayır Beldespor adına dövüşen Tuğçe Bektaş 63 kiloda elde ettiği altın madalya ile milli takıma gitmeye hak kazanırken başarılı sporcu aynı başarıyı Dünya Şampiyonası’nda sergileyip başarılarına bir yenisini eklemek ve ülkemize bu gururu yaşatmakta kararlı. 

GENÇ’E TEŞEKKÜR

Çukurçayır Beldespor antrenörü Gökhan Bektaş Tuğçe’nin çok yetenekli bir sporcu olduğunun altını çizerek, “Tuğçe Kick Bokstan sonra Wushuda da elde ettiği şampiyonlukla yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi. Tuğçe’nin önü açık. İnanıyorum ki milli takım formasıyla da güzel başarılara imza atacaktır. Çalışkanlığı ve disiplinli oluşu, spora olan sevgisi Tuğçe’yi başarıya itiyor. Bu süreçte bizden desteğini eksik etmeyen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür ediyoruz ” diye konuştu.

Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum


Önünde zorlu bir sürecin olduğuna vurgu yapan Tuğçe Bektaş, “Kendime güvenim tam. Eksiklerimi biliyorum. Dünya Şampiyonası’na kadar tam anlamıyla hazır hale gelip Bangkok’tan şampiyonlukla ayrılmak. Bu mutluluğu ülkeme yaşatmak istiyorum. Kolay olmayacak ancak zoru başaracak inancım var. Çok çalışıp ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap