SON DAKİKA



Haber > Spor > Tüm yollar Djilbodji'ye çıkıyor

Tüm yollar Djilbodji'ye çıkıyor

13 Ağustos 2015 Perşembe - 07:23




Trabzonspor Senegalli futbolcuyu kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber etti. Futbolcuyla el sıkışan Bordo-Mavililer Nantes ile sıkı bir bonse





Bordo-Mavililer tamamen Papy Djilobodji transferine odaklandı. Senegalli futbolcuyu Trabzon’a gelmesi konusunda ikna eden Karadeniz ekibinin önündeki tek engel Fransız kulübü Nantes. Bordo-Mavililer 26 yaşındaki futbolcu için 6 milyon Euro bonservis bedeli talep eden Nantes’ın indirime gitmesini bekliyor. Trabzonspor kurmaylarının Nantes’a 3 milyon Euro bonservis bedeli verebileceği ifade edildi. Sıkı bir pazarlığa tutuştuğu Nantes kulübünü istediği rakama çekmek için çabalayan Trabzonspor için bir iddia da Fransa’dan geldi. Fransa'nın But dergisi, Celta'nın yarıştan çekilmesiyle Trabzonspor'un, Papy Djilobodji transferinde yalnız kaldığını yazdı. Haberde Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma'nın da transferi doğruladığı yer alırken, Bordo-Mavililerin Djilobodji için 3 milyon euro isteyen Nantes'a Mustapha Yatabaré takasını teklif ettiği iddia edildi. Emiliano Sala, Yacine Bammou ve Kolbeinn Sigthorsson'la ilgilenen Nantes'ın, Mustapha Yatabaré takasını kabul etmesi durumunda Djilobodji'nin Bordo-Mavili formayı giyeceği haberde detay olarak yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap