SON DAKİKA



Haber > Spor > Vargas koptu geliyor!

Vargas koptu geliyor!

14 Ağustos 2015 Cuma - 16:07




2017 Temmuz’a kadar İtalyan devi ile sözleşmesi bulunan Şilili futbolcuyu Bordo-Mavililer 1 yıllığına kiralamak istiyor. Yönetim Vargas’a yıllık 2 mil





Trabzonspor transferde bombayı patlatmak üzere. Bordo-Mavililer geçen sezon Queens Park Rangers’de kiralık forma giyen ve Napoli ile 2017 Temmuz’una kadar sözleşmesi bulunan Eduardo Vargas’ı transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı. Yusuf Erdoğan ve Erkan Zengin’den istediği verimi alamayan Teknik Direktör Şota Arveladze’nin sağ açık oyuncu transferi talep etmesinin ardından rota Napolili oyuncuya döndü. 6 milyon Euro bonservis bedeli bulunan yetenekli futbolcuyu Trabzonspor kurmaylarının kiralık olarak kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Bordo-Mavililerin Napoli’ye 1.5 milyon Euro kiralık bedeli ödemeyi teklif ettiği, Vargas’a ise yıllık 2 milyon 600 bin Euro verebileceğini ilettiği bildirildi. Görüşmelerin olumlu gittiği, transferin birkaç gün içerisinde olumlu bir şekilde sonuçlanacağı belirtildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap