SON DAKİKA



Haber > Spor > Verilmiş sadakamız varmış

Verilmiş sadakamız varmış

05 Kasım 2016 Cumartesi - 20:50




Beşiktaş karşısında 2-1 mağlup olan Trabzonspor'un tek golünü atan ve ardından sakatlanarak oyundan çıkan Yusuf Erdoğan maçın ardından açıklamalarda b





Beşiktaş karşısında 2-1 mağlup olan Trabzonspor'un tek golünü atan ve ardından sakatlanarak oyundan çıkan Yusuf Erdoğan maçın ardından açıklamalarda bulundu. Yusuf'un açıklamaları şöyle; "Sakatlığımla ilgili söyleyecek çok bir şey yok. Verilmiş sadakamız varmış diyelim. Top Quaresma ile aramızda kaldı, bilerek de yaptığını düşünmüyorum ama neler olduğunu izleyenler daha iyi görmüştür. Bugün çok güzel bir mücadele ortaya koyduk. Hocamız ve başkanımız bizimle konuştu ve başınızı dik tutun iyi mücadele ettiniz dedi. Güzel günlerin geleceğini düşüşünüyorum. Bizim felsefemiz önde hücum oynayan bir takım olmak. G.Saray maçında da güzel şeyler yapmıştık burada da yaptık. Son vuruşlara biraz daha dikkat etsek veya rakibin kırmızı kartları verilmiş olsaydı skor daha farklı olurdu."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap