SON DAKİKA



Haber > Spor > Ya ileri ya geri!

Ya ileri ya geri!

08 Mart 2014 Cumartesi - 09:42




Fenerbahçe maçı Trabzonspor için o kadar önemli ki, ya üç puan alıp üst sıralara tırmanma fırsatı yakalayacak ya da puan kaybedip hedefinden biraz dah





Spor Toto Süper Lig’de 24. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe ile Avni Aker’de karşılaşacak olan Trabzonspor’da geri sayım sürerken Bordo-Mavili takımda tek hedef üç puan olarak belirlendi. Ligde 34 puanla 7. sırada yer alan Karadeniz ekibi bir yandan gelecek sezon Avrupa’da olmanın planlarını yaparken bir yandan en son 2010-2011 sezonunda mağlup ettiği rakibi karşısında uzun bir aradan sonra kazanarak moral bulmayı arzuluyor. Bu sezon Süper Lig’de beklenenden uzak bir performans sergileyen Karadeniz ekibi için bu maç büyük önem taşırken ya sahadan üç puanla ayrılıp üst sıralara tırmanma şansını yakalayacak ya da puan kaybedip alt sıralara gerileyecek. Üç puanlı sistemde her hafta dengelerin değiştiği ligde Bordo-Mavili takım ilk ihtimali göz önünde bulundurarak maça hazırlanırken ikinci ihtimali aklından geçirmiyor. Ancak buna göre tedbirler de alınacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap