SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal takımı bozmadı!

Yanal takımı bozmadı!

11 Şubat 2017 Cumartesi - 15:29




Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya sürd





Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Trabzonspor'un teknik direktör Ersun Yanal, üst üste 4. maçta aynı ilk 11'i sahaya sürdü.  Yanal, Bursaspor'u 2-1, Kasımpaşa'yı 1-0 ve Gaziantepspor'u 4-0 yendikleri maçların ilk 11'inde yer alan futbolcuların tamamını, Osmanlıspor karşısında da görevlendirdi. Başkent deplasmanında Trabzonspor'un kalesini Onur Kıvrak korurken, savunma hattını Pereira, Uğur Demirok, Durica ve Mas oluşturdu. Orta sahada Okay Yokuşlu, Onazi ve Yusuf Yazıcı görev alırken, kanatlarda Olcay Şahan ve Castillo forma giydi. Trabzonspor'un forvet hattında ise N'doye şans bulmaya devam etti. Gaziantepspor maçının 66. dakikasında oyuna giren yeni transfer Kolombiyalı golcü Rodallega, yedek kulübesinde yine Yanal'dan görev bekledi. Devre arasında menisküs yırtığı nedeniyle ameliyat edilen Bero, tedavi süreci tamamlanmasına rağmen henüz hazır olmadığı gerekçesiyle 18 kişilik kadroya dahil edilmedi. Bordo-mavili takımda Rodallega'nın yanı sıra Esteban, Zeki Yavru, Medjani, Mustafa Akbaş, Yusuf Erdoğan ve Aytaç Kara yedek soyundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap