SON DAKİKA



Haber > Spor > Yayın ihalesinde karar pazartesi gününe kaldı! TFF ve Kulüpler Birliği iki yayıncıyla toplanacak

Yayın ihalesinde karar pazartesi gününe kaldı! TFF ve Kulüpler Birliği iki yayıncıyla toplanacak

21 Şubat 2022 Pazartesi - 15:38




Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2022-2023 ve devam eden futbol sezonlarını kapsayan TFF Süper Lig ve TFF 1inci Lig müsabakaları yayın haklarının devri için bugün yapılan toplantı sonuçsuz kaldı. İşte detaylar...





TFF ve Kulüpler Birliği temsilcilerinden oluşan Yayın Hakları İhale Komisyonu bir toplantı yaparak, beİN Sports ile Saran Medya’nın tekliflerini değerlendirdi.

11:00'da başlayan toplantıdan herhangi bir karar çıkmadı. TFF, yayın ihalesine katılan kuruluşların tekliflerini 2. kez yetersiz buldu.

Böylece Süper Lig yayın ihalesinde karar, pazartesi gününe kaldı. Yayın ihalesinde komisyon perşembe günü Kulüpler Birliği toplantısı öncesi teklif veren 2 yayıncıyla tekrar bir araya gelecek. 

İLK TEKLİFLER DÜŞÜK BULUNDU

14 Şubat Pazartesi günü yapılan ilk teklifleri düşük bulan komisyon, beİN Sports ve Saran Medya’ya ek süre vermişti. İki kuruluş son tekliflerini 18 Şubat Cuma günü TFF’ye iletmişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap