SON DAKİKA



Haber > Spor > Yeni hedef Eren!

Yeni hedef Eren!

24 Aralık 2015 Perşembe - 10:22




Muhammet Demir için takas teklifine sıcak bakmayarak 4 milyon Euro bonservis bedelinde direten Gaziantepspor ile görüşmeler tıkandı, rota Kasımpaşa’nı





Ara transfer döneminde kadrosunu kaliteli bir yerli golcü ile güçlendirmek isteyen Trabzonspor, listesine yeni bir ismi dahil etti. Gaziantepspor’a Muhammet Demir için teklifini ileten Bordo-Mavili kulüp istediği yanıtı alamadı. Takas formülüne sıcak bakmayan güney ekibinin 4 milyon Euro bonservis bedelinde ısrar etmesi Trabzonspor kurmaylarını yeni arayışlara yöneltti. Bordo-Mavililer Muhammet Demir’in alternatifini ise Kasımpaşa’da buldu. İstanbul ekibinde sakatlık döneminin ardından iyi bir ivme yakalayan Eren Derdiyok’a kanca atan Trabzonspor kurmayları, bu oyuncunun işini bitirmek için harekete geçmiş durumda. Bordo-Mavililer başarılı oyuncu için takas formülünü yeniden devreye sokmak istiyor. Eren Derdiyok için Fatih Atik ve Deniz Yılmaz’ı gözden çıkaran Karadeniz ekibinin, gerekirse bu oyuncularla birlikte 1 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye razı geldiği bilgisine ulaşıldı. 27 yaşındaki oyuncu bu sezon Kasımpaşa formasıyla çıktığı 16 maçta fileleri 7 kez havalandırırken, 2 asistlik de performans sergiledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap