SON DAKİKA



Haber > Spor > Yiğit düştüğü yerden kalkar

Yiğit düştüğü yerden kalkar

07 Ekim 2015 Çarşamba - 08:02




Teknik Direktör Şota Arveladze, “Mersin İdmanyurdu karşılaşması yiğidi düştüğü yerden kaldırma maçıdır. Bunu herkes iyi bilsin, ona göre kafasını topa





Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, kulübün üzerindeki kara bulutların dağılması için her yolu deniyor. Dün yapılan idmanda futbolcularına duygusal bir konuşma yapan deneyimli teknik adam, “Kasımpaşa kulübünde bundan daha kötü bir tablo ile karşı karşıya kaldım ama burası Trabzon. Herkes başarı bekliyor. Çünkü burada konuşulacak tek şey başarıdır. 3 maçtır kazanamamak gerçekten çok acı. Bu durum insanın kimyasını bozuyor. Ben burada bize gönül verenlere mutluluk vermek ve iyi anılmak istiyorum. Benim gibi düşünenler artık gerekeni yapmalı” dedi. “Sizden isteğim gerçek kimliğinizi sahada ortaya koyun, giydiğiniz formanın hakkını verin” diyen Teknik Direktör Şota Arveladze, şunları aktardı: “Mersin İdmanyurdu karşılaşması, yiğidi düştüğü yerden kaldırma maçıdır. Bunu herkes iyi bilsin, ona göre kafasını toparlasın. Trabzonspor sezon başındaki gibi kazanmak için yüreğini ortaya koyan bir kimliğe bürünüp Mersin maçıyla yükseliş devrini başlatmalıdır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap