SON DAKİKA



Haber > Spor > Yıkılmadık ayaktayız!

Yıkılmadık ayaktayız!

17 Ekim 2015 Cumartesi - 09:08




Teknik Direktör Şota Arveladze, “Trabzonspor büyük bir kulüptür. Her türlü zorluğun üstesinden gelmesini biliriz. Biz de içine düştüğümüz durumdan ken





Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Mersin maçıyla birlikte kabustan uyanacaklarını söyledi. Mersin İdmanyurdu maçının final niteliğinde olduğunu belirten Gürcü teknik adam, “Yeteri kadar puan kaybı yaşadık ve bunun bir daha tekrarlanmaması için gerekli tedbirleri aldık. Trabzonspor büyük bir kulüptür. Her türlü zorluğun üstesinden gelmesini biliriz. Biz de içine düştüğümüz durumdan kendimizi kurtaracağız. Trabzonspor’un yıkılmadığını herkese göstereceğiz” dedi. Galibiyet serisiyle yeniden zirve yarışında kendilerini bulabileceklerini dile getiren Şota Arveladze, “Futbolcularımla bunu defalarca paylaştık ve onlar da 3 puanın ne kadar değerli olduğunun farkındalar. Mersin İdmanyurdu maçında futbol adına doğruları ortaya koyarak 90 dakikanın sonunda sahadan zaferle ayrılacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap