SON DAKİKA



Haber > Spor > Yıldırım infaz mı?

Yıldırım infaz mı?

06 Şubat 2015 Cuma - 10:52




Fenerbahçe maçına Bülent Yıldırım’ın atanması kafalarda soru işareti bıraktı.





Trabzonspor camiasının korktuğu başına geldi. MHK, yarınki maça Fenerbahçeli olduğu tescil edilen Bülent Yıldırım’ı atadı. Geçmişte Trabzonspor’un birçok puanını gasp eden Yıldırım’ın bu maça atanması "Yine ayak oyunları oynanmaya başlandı" yorumlarına neden oldu.

Trabzonspor yarın deplasmanda Fenerbahçe ile kritik bir maça çıkacak. Uzun bir süredir bu maça konsantre olan Bordo-Mavililer, maçın hakeminin açıklanmasıyla büyük şok yaşadı. MHK, geçmişte Bordo-Mavili takımı şampiyonluktan eden ve geçen sezon Avni Aker’deki maçı yarıda bırakarak Trabzonspor’un hükmen yenilmesine sebep olan Bülent Yıldırım’ı bu maça atadı. Bu atamayla birlikte Bordo-Mavili camiada endişe ve korku hakim oldu. Şike sürecinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın incelenen hard diskinde adı “Fenerbahçeli hakemler” listesinde kayıtlı olan bir ismin bu maça atanması kafalarda soru işareti oluştururken TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Aziz Yıldırım’ın da bu atamada etkili oldukları belirtildi. Nereye bakarsa ‘Yıldırım’ ismini gören Trabzonspor’da bu maç öncesi endişe daha da büyüdü. Bordo-Mavili camia da doğal olarak “TFF yönetimindeki Trabzonlu isimler ne yapar” sorusunu sormaya başladı.

Sicili bozuk bir kere

Fenerbahçe-Trabzonspor maçına atanan hakem Bülent Yıldırım’ın geçmişte yaptıkları hafızalardan çıkmıyor. 2010-2011 sezonunda Eskişehir'de iki nizami golümüzü vermedi. 2012-2013'te Adrian'ın Fenerbahçe’ye attığı nizami golde topun çizgiyi geçmesine rağmen golü vermedi. 2013-2014 sezonunda Avni Aker’deki maçı tatil ettirip Fenerbahçe yandaşlığını ortaya koydu. Ve bu sezon 3-3 biten Bursaspor maçında çaldığı uyduruk penaltı ile Bursa'yı tekrar hayata döndürdü.

Her şey ortada…

Bülent Yıldırım’ın kasti şekilde yine bir Fenerbahçe maçına atandığı yönünde birçok delil de var. Bugüne kadar Yıldırım’ın yönettiği 6 Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Bordo-Mavililer puan dahi alamadı. İşte o maçlar: 2007-2008 FB-TS: 3-2 2008-2009 TS-FB: 1-2 2009-2010 TS-FB: 0-1 2011-2012 (Süper Final maçı) FB-TS: 2-0 2012-2013 TS-FB: 0-3 2013-2014 TS-FB: 0-3(H)

Neredesiniz?

Federasyondaki Trabzonlu yöneticiler Mustafa Beyazlı ve Taylan Üner orada ne iş yaparlar? Sicili Trabzonspor konusunda bu denli kabarık olan bir hakemin böylesi kritik bir müsabakaya atanmasına karşı MHK’deki Ali Can Lakot ve TFF yönetim kurulunda sessizlikleriyle ünlü Üner ve Beyazlı ikilisi nasıl bir tavır alacaklar?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap