SON DAKİKA



Haber > Spor > Yomra Anadolu gururla sunar

Yomra Anadolu gururla sunar

11 Mart 2014 Salı - 09:32




Yaren Yılmaz yüzmede, Hasan Hüseyin Ergenç taekwondoda, İbrahim Bekar eskrimde ve Sena Kayacan atıcılıkta elde ettikleri başarılarla gurur yaşattılar.





Yomra Anadolu Lisesi’nin 4 öğrencisi 4 ayrı branşta elde ettikleri başarılarla vitrine çıktı. Yaren Yılmaz Genç Kızlar Yüzme İl Şampiyonası’nda 100 metre serbest, 20 metre karışık, 50 metre serbest ve 100 metre kurbağalamada birincilik elde ederken Hasan Hüseyin Ergenç ise 59 kiloda taekwondoda il şampiyonluğuna imza attı. Yılmaz ve Ergenç, okullarını Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hazırlanıyorlar. İbrahim Bekar ise eskrimde il ikinciliğini okuluna kazandırırken Sena Kayacan atıcılıkta elde ettiği önemli başarılarla Yomra Anadolu Lisesi’nin gurur kaynaklarından biri oldu. Başarılı sporcular okul yönetimi tarafından onurlandırıldı. Öte yandan öğrencilerin spor faaliyetlerinde başarı düzeyi Yomra Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Sevim sayesinde artış gösterdi. Başarı sayımız artacak Öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade eden Yomra Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Kadı Kadıoğlu, “Öğrencilerimize okul için verdiğimiz eğitimlerin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmalarını istiyoruz. İtici potansiyeli olabilecek 4 öğrencimizi onurlandırdık. Bu öğrencilerin sayısını artırmak istiyoruz. Zamanla daha değişik alanlarda da gelişmeler kaydedeceğiz. Tiyatro grubunda da başarılı bir öğrencimiz var. Şimdilik 5 öğrencimiz ön planda ancak gelecek yıl 30-40 öğrenciyle sosyal etkinliklerde var olmak istiyoruz” diye konuştu. Durmak yok yola devam Yomra Anadolu Lisesi’nde göreve başladığı günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Sevim, emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyor. Hedeflerinin başarı çıtasını daha da yükseltmek olduğunu dile getiren Sevim, “Başarının birinci sırrı çok çalışmak. Sporcularımıza bunu aşıladık. Onlarda var olan potansiyeli ortaya çıkararak hedefimize ulaştık. Ancak durmadan yolumuzda ilerlemeye devam edeceğiz. Eğitimin yanında sportif başarıyla da ön planda olacağız” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap