SON DAKİKA



Haber > Spor > Yönetim takıma inanıyor

Yönetim takıma inanıyor

08 Mart 2015 Pazar - 13:32




Trabzonspor Kulüp genel sekreteri Köksal Güney, yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı hedefledik





Ligin ikinci yarısında mağlup olmadıklarını ve en fazla puan toplayan takımların başında geldiklerini ifade eden Güney, "Deplasmanlarda istediğimiz sonuçları alamazsak da genel olarak ikinci yarıda iyi puanlar topladık. Mersin İdmanyurdu maçında iyi futbol ile kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Güney, Mersin İdmanyurdu'nun da ligin iyi ekiplerinden biri olduğunu söyleyerek, "Zor bir maç olacak ancak Trabzonspor, oradan galibiyetle ayrılacak güçtedir. Oyuncu arkadaşlarımıza teknik heyetimizde bu maçın bilincindeler. Onlara güveniyoruz" diye konuştu.

Kulüp yönetim kurulu üyesi Erol Ağaoğlu da Mersin'e galibiyet için gideceklerini belirtti. Mersin İdmanyurdu ve Gaziantepspor olmak üzere 2 önemli deplasman maçına çıkacaklarını kaydeden Ağaoğlu, bu maçlardan en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini kaydetti.

Ağaoğlu, bir süre önce öldürülen Özgecan'ın ailesini de yönetim kurulu olarak Mersin'de ziyaret edeceklerini sözlerine ekledi.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap