SON DAKİKA



Haber > Spor > Yönetime rest çekti!

Yönetime rest çekti!

06 Nisan 2017 Perşembe - 10:37




İç transfer çalışmalarına sürdüren Trabzonspor yönetimi, Okay Yokuşlu'nun ardından Kosta Rikalı kaleci Esteban'a teklif götürdü. Esteban, ilk 11'de oy





Trabzonspor, Kosta Rikalı kalecisi Esteban ile yaptığı yeni sözleşme teklifinden istediği sonucu alamadı. 27 yaşındaki kaleci ile 2 yıllık yeni sözleşme yapmak Trabzonspor yönetimi, Esteban'ın ilk 11'de oynamak istemesi ve Trabzonspor'da yeteri kadar şans bulamaması sebebiyle oyuncuyla anlaşamadı.

ESTEBAN'A MLS'TEN TEKLİF VAR!

Öte yandan Kosta Rikalı kaleci için Amerika Ligi MLS'ten bir teklif geldiği ve oyuncuya yıllık 800 Bin Dolar net para önerildiği bildirildi. Trabzonspor'dan yıllık 550 Bin Euro kazanan futbolcunun bu teklife sıcak baktığı ve bu sebeple Trabzonspor'un yeni sözleşme teklifine şu an için 'evet' demediği öğrenildi. Kosta Rikalı kaleci bu sezon Trabzonspor formasıyla ligde hiç forma giymezken, Türkiye Kupası'nda 8 maça çıktı ve 4 gol yedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap