SON DAKİKA



Haber > Spor > Yüzleri gülmedi!

Yüzleri gülmedi!

20 Eylül 2016 Salı - 08:50




Bordo-mavililer, 6 Aralık 2015'te göreve seçilen kulüp başkanı Muharrem Usta döneminde, 25 lig maçında 8 galibiyet elde ederek, yüzde 32'lik galibiyet





Karadeniz ekibi, geçen sezon lig tarihinde en fazla mağlup olduğu dönemi yaşadı, bu sezona da en kötü başlangıçlarından birini yaparak hayal kırıklığı yarattı. 

Trabzonspor'da 6 Aralık 2015 tarihinde göreve seçilen Muharrem Usta başkanlığındaki kulüp yönetim kurulunun 288 günlük sürede saha sonuçları açısından yüzü gülmedi. Bordo-mavili takım, Usta yönetimi göreve seçildikten sonra 7 Aralık'ta ligde Eskişehirspor maçıyla başlayan 25 maçlık bölümde 8 galibiyet elde ederek yüzde 32'lik galibiyet oranında kaldı. 15 maçta rakipleri karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, 2 karşılaşmada da berabere kaldı. 

Geçen sezonun 14. haftası öncesinde yönetime gelen Usta döneminde bordo-mavililer, ligde de en fazla mağlubiyeti yaşadığı sezonu geride bıraktı. İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi döneminde ligin ilk 13 haftası sonunda 5 galibiyet, 2 beraberlik 6 mağlubiyetle 17 puan toplayarak puan cetvelinde 9. sırada yer alan Karadeniz ekibi, Muharrem Usta yönetiminde sezonu 40 puanla 12. sırada tamamladı. 

Geçen sezon 18 mağlubiyetle, lig tarihinde en fazla mağlup olduğu dönemi yaşan bordo-mavililer, bu sezon da ilk 4 haftada 3 mağlubiyet, 1 galibiyetle, tarihinin en kötü lig başlangıcından birini yaparak zirvenin uzağına düştü. Trabzonspor, geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda lider olarak gruptan çıktıktan sonra kupanın son 16 turunda ise hüsrana uğradı. Karadeniz ekibi, sahasında Akhisar Belediyespor karşısında 1-0 mağlup olarak kupaya erken veda etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap