SON DAKİKA



Haber > Spor > Zeyyat Kafkas

Zeyyat Kafkas

16 Mart 2015 Pazartesi - 10:01








Sporun içerisinde olup da sonradan siyasete yelken açmak kişiye mutlaka bir ayrıcalık katmaktadır. Çünkü spor birleştiricidir, spor uzlaştırıcıdır, spor sevgidir, spor saygıdır, spor paylaşmaktır, spor başarıdır, spor kitlelere ulaşmaktır. İşte bu ayrıcalığı yaşayanlardan biri de Zeyyat Kafkas. Kafkas, kendisini tanıdığımızdan beri hep sporun içerisinde olmuştur.

Asla spordan kopmamıştır. Uzun yıllar sporun içerisinde olan Kafkas'ın Trabzon'un sporuna ve futboluna da önemli hizmetleri olmuştur. Sporculuktan gelmesinin yanında önemli yöneticilikleri de olmuştur spor kulüplerinde. En son yöneticiliğini Trabzonspor'da ifa etmişti. Zeyyat Kafkas, iş adamlığının yanı sıra sporcu kimliğiyle birlikte sevilen ve sayılan bir isimdir Trabzon'da. Müthiş uzlaşmacıdır. Can dosttur, naiftir. Sırtınızı dayabileceğiniz ender isimlerden birisidir Zeyyat Kafkas. Sorun çıkarmaktan çok sorunu çözmektir onun işi...

Paylaşımcıdır, Kafkas dertlere derman olmak için, kendisinin lügatında, hayır yapamam, beceremem gibi kelimeleri asla bulundurmaz. Kolay kolay kimseyi kırmaz, incitmez, incitirse anlayın ki kendisi de incinmiştir. Zeyyat Kafkas siyasete atıldı. Gerçi bu, Kafkas'ın ilk siyasi deneyimi değil. Uzun yıllar önce yine göz kırpmıştı siyasete. Sonrasında elini ayağını çekmişti siyasetten. Nasip bugünlereymiş. AK Parti'den aday adayı oluşu, tekrar siyasetle buluşmasını sağladı.

Dur durak bilmeyen, çalışkan ve üretken bir kişiliğe sahip olan Zeyyat Kafkas'ın siyasetin içerisinde kalması, Trabzon ve Trabzon'un sporu için çok önemli. Trabzon ve Ankara arası köprüyü ve iletişimi en iyi kuracak aday adaylarındandır Zeyyat Kafkas. Her şeyden önce Zeyyat Kafkas bizden birisidir. Bizim içimizden çıkan bir isimdir. Bundan sonra fazla söze hacet var mı?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap