SON DAKİKA



Haber > Spor > Zirve yarışı bizsiz olmaz!

Zirve yarışı bizsiz olmaz!

14 Ağustos 2015 Cuma - 08:24




Genç yetenek, “İyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. Şampiyonluk yarışında mücadele edecek her takım kadar şansa sahibiz. Kimse bizi yarışın dışında bır





DÜŞTÜK AMA KALKTIK

Trabzonspor’un gelecekte çok şey beklediği Okay Yokuşlu yeni sezon öncesi samimi açıklamalarda bulundu. Avrupa maceralarının kısa sürmesinin şokunu üzerlerinden attıklarını belirten genç yetenek, “Kimse Avrupa’da geleceği böyle planlamamıştı. Ancak futbolda bu tür kazalar sizi yaralayabiliyor. Önemli olan düştüğünüz yerden çabuk kalkmaktır. Biz bunu başardık, tamamiyle lige odaklandık” diye konuştu.

KÜÇÜK HESAPLAR YAPILMAZ

İyi bir takıma sahip olduklarını da vurgulayan Okay Yokuşlu, “Trabzonspor gibi büyük bir camia asla küçük hesaplar yaparak yola çıkmaz. Biz de şampiyonluk hesapları yapan takımlar kadar iddialıyız. Hepsi kadar şansa sahibiz. Kimse bizi yarışın dışında bırakmasın. Lig başladığında hedefe olan açlığımızı herkes görecek, bize hak verecek. Trabzonsporsuz asla bir yarış olmaz” şeklinde görüşlerini ifade etti. 

ŞOTA BİZİM İÇİN ŞANS

Şota Arveladze hakkında da konuşan Okay Yokuşlu, “Oyuncuyla nasıl iletişim kuracağını iyi biliyor. Yeri geliyor arkadaş, yeri geliyor kardeş oluyor. Aslında onu bizim gözümüzde büyüten en önemli özellik samimi ve sevgi dolu yaklaşım içerisinde bize yaklaşması. Kendimizi gerçekten şanslı görüyoruz. Onunla çok iyi işlere imza atacağız” şeklinde görüş bildirdi.

ENGEL ÇIKARAMAZ

Bursaspor maçı için de konuşan genç yetenek, “Taraftarımızın önünde iyi bir start vermek istiyoruz. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ama bunun üstesinden gelecek nitelikte oyunculara sahibiz. Bizler sahada üzerimize yüklenen sorumlulukları layıkıyla yerine getirdiğimiz sürece hiçbir takım bize engel çıkaramaz. Kendimize güveniyoruz ve Bursaspor karşısında istediğimizi mutlaka elde edeceğiz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap