KİA’da Elektrikli Sürüş Günleri başladı

Yayın Tarihi: 13.09.2024 - 14:45
Trabzon KİA Hasanbaşoğlu Otomotiv, 13-15 Eylül tarihleri ​​arasında KİA'nın yeni elektrikli modelleri için test sürüşü günleri düzenlendi.
Trabzon KİA Hasanbaşoğlu Otomotiv, 13-15 Eylül tarihleri ​​arasında KİA'nın yeni elektrikli modelleri için test sürüşü günleri düzenlendi.

Trabzon KİA Hasanbaşoğlu Otomotiv, KİA’nın en son elektrikli modelleri için bir tanıtım etkinliği düzenledi.


Etkinliğe iş,sanat,basın dünyasından bir çok isim ve davetliler katıldı.


Açık bir kokteyl ile başlayan etkinlik, araçların test sürüşleri ile devam edecek.15 Eylül Pazar günü sona erecek test sürüşlerinde otomobil meraklıları elektrikli modellerin tamamını test edebilecekler.

20240913-141351

Açılışta konuşan Yunus Hasanbaşoğlu;

''Bugün geleceğin teknolojisi olan elektirikli araçlarımızın size tanıtmak ve etest etmek istiyoruz. Günümüzün moda bir sözü varya 'bundan elektirik alamadım' bu araçlarda fazlası ile elektirik alacağınızı düşünüyorum.Siz kullanıcıların fikirleri bizler için çok önemli bu nedenle test etmenizi ve görüşlerinizi bizimle paylaşmanızı rica ediyorum''

20240913-142832

TRABZON'A BİR ÜRETİM FABRİKASI İSTİYORUZ 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ;

Bugün bu açılışta bulunmaktan çok memnun olduğumu belirtmek istiyorum,Daha önce hiç kia aracım olmadı, ama bir makine mühendisi gözü ile araçları inceledim gerçekten kia kendini aşmış. Çok güzel çizgileri olan, çok şık arabalar yapmışlar tebrik ediyorum.Biz mühendislikte okurken şunu öğrendik mühendislik temeli üç 'E' den oluşur Esnetik,Emniyet,Ekonomi... Ulusların gelişmişlik düzeyine göre bu 'E'ler sıralanırlar. Fransızlar için en önemli 'E' Esnetiktir,sonrasında Emniyet en sonda ekonomi gelir.Ruslarda tamtersidir onlarda en önemli 'E' Emniyettir ikinci Ekonomi gelir en son ise esnetik şıkkı gelir. Gönül istiyor ki bizde kendimiz araç üretelim bu 'E' leri kendimiz sıralayalım. Biliyorsunuz biz bir TOGG arabası ürettik ama onunda modelleri kısıtlı kaldı.Şimdi burada genel müdürünün huzurunda ricada bulunmak istiyorum Kia'nın başka ülkelerde üretim fabrikası var, ama Türkiye'de bir fabrikası yok lütfen buna öncü olun Trabzon'da fabrika üretelim, Trabzon'da işsizliğede bir çözüm olalım.