SON DAKİKA



Haber > Yaşam > Tuncer Ustael'in eşi Emine konuştu! "Biz kimseyi g

Tuncer Ustael'in eşi Emine konuştu! "Biz kimseyi g

09 Ocak 2019 Çarşamba - 15:23




Sağlık kontrolleri için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Tuncer Ustael eşi Emine Ustael, ‘Biz hiç kimseyi gömmedik’ dedi.





Sağlık kontrolleri için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Tuncer Ustael  eşi Emine Ustael, ‘Biz hiç kimseyi gömmedik’ dedi.

Tuncer Ustael'in eşi Emine konuştu! Biz kimseyi gömmedik 2.resim

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 11 yıl önce kaybolan Meryem Tanhal (35) ve kızı Melike Tanhal'ın (8) cinayetinin aydınlatılması için çalışmalar sürüyor.

Tuncer Ustael'in eşi Emine konuştu! Biz kimseyi gömmedik 3.resim

 Konuyla ilgili bir televizyon programında, Meryem Tanhal ve Kızı Melike Tanhal'ın cansız bedenlerinin Tütünçiftlik sahiline gömüldüğü iddiasıyla arama çalışmaları başlatılmıştı. 

Tuncer Ustael'in eşi Emine konuştu! Biz kimseyi gömmedik 4.resim

Cinayetle ilgili ise bugün Palu ailesine yönelik operasyon düzenlendi. Polis, Palu ailesinin evinde arama yaparak, 5 kişiyi gözaltına aldı.

Tuncer Ustael'in eşi Emine konuştu! Biz kimseyi gömmedik 5.resim

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Kocaeli Cinayet Büro Amirliği ekipleri,  o sırada İstanbul'da katıldığı televizyon programında  Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael'i canlı yayında gözaltına aldı.


Tuncer Ustael'in eşi Emine konuştu! Biz kimseyi gömmedik 6.resim

 Kasten adam öldürmek suçundan gözaltına alınan Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael sağlık kontrolleri için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Hastane çıkışında Emine Ustael cinayetle ilgili olarak " Bilmiyoruz. Ortaya atılan iftiralar onlar. Bizim hiçbir suçumuz yok. Biz hiç kimseyi gömmedik" dedi.

Tuncer Ustael'in eşi Emine konuştu! Biz kimseyi gömmedik 7.resim
 
Tuncer Ustael'in eşi Emine konuştu! Biz kimseyi gömmedik 8.resim
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap