SON DAKİKA
SON DAKİKA


Çekin elinizi çocukların üzerinden
25.03.2020

Yok arkadaş yok, bu kafalar adam olmaz. Ülke olarak can derdine düşmüşken küçük beyinliler ve aklı fikri bozgunculukta, bölücülükte ve ülkeye ihanet etmekte olanlar uzaktan eğitim yayınlarını sabote etmeye kadar işi getirip, skandalın altına imza atmaktan kaçınmıyor.

Uzaktan eğitimde verilen ders aralarında eski başbakanın idam sahnesinin animasyonlarını yayınlayacak kadar içi kararan kişilerin olduğunu görmek toplum olarak daha fazla duyarlı olmamızı gerektirdiğini söylemek isterim.

Ya ders aralarında, içinde bulunduğumuz ortamın çocuklar üzerinde yarattığı erozyonu hafifletmek adına farklı uygulamalar yerine ilahi dinletmeye kadar işi götürenlere ne demeli! Bu kafalara şunu söyleyeyim, merak etmeyin bu millet evinde maneviyatı en üst seviyede yaşıyor, sizlerin araya kaynak yapmanıza ihtiyacı yok.

Bu arada sayısız seçmeli ders varken sadece din dersinin mecburi kılınarak insanların tepkisine neden olanlara ya ne demeli! Şimdi çıkar bir akıllı işi farklı alana kaydırıp akıl satmaya kalkarsa da şaşırmam çünkü huylu huyundan vazgeçmez, yaparsa da fark etmez vız gelir tırıs gider.

Millet olarak yaşadığımız sağlık sorunlarının üstesinden gelmek için uğraş verirken her kafadan çıkan seslerin yarattığı kirliliğe bir de bu karanlık düşüncenin ürünü olanların işi sulandırmasına ne demeli! Arkadaş siz hangi aklın ürünüsünüz? Çekin elinizi çocukların üzerinden. Bunlara sormak gerek neden öğrencilere bilgisayar, tablet dağıtmayı, internet erişimini sınırsız ve ücretsiz olmasına kafanızı yormazsınız?

Sağlıklı olmak, sağlıklı kalmak için yoğun çaba gösterirken çocukların yaşadığı bu travmaya merhum başbakanın idam görüntülerini izlettirenlere zaman geçirmeden yaptırım uygulanmalı. 'Tasvip etmiyorum' diyerek kimse bu işin içerisinden çıkamaz!

Cumhurbaşkanı başta olmak üzere sağlık ordumuzun kahramanları ve bütün dinamikler ile milletin bu salgınla mücadele etme adına gece gündüz verdiği mücadeleye çocuklar üzerinden gölge düşürme yolunu seçenleri önce Allah’a sonra ilgili ve yetkililere havale ediyorum.

Ayıbın ve sorumsuzluğun daniskasını sergileyen bu katran karası düşüncelere sahip olanların hala devletimin kurumlarında olmasının ise düşündürücü olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim. Kimdir bunlar? Derhal bulunup gereği yapılmalı. Bunca sorun arasında kaynak yapıp çocukların daha fazla travma yaşamasına neden olanlar, korona virüsü kadar tehlikelidir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap