A+ A-
Yorum
10

Kınalı Kuzum ile hasbihal olduk

Yayın Tarihi: 03.05.2024 - 10:00

Vay be…

Nihayetinde  bunuda görmüş olduk!

İlki bize yaşıttıkları için kınalı kuzum ile şükretmemiz  gerektiğine inanıyoruz!

Dedik ya ilk kez böyle bir şeye tanıklık ediyoruz.

Doğru yazdıklarımıza değilde, hiç yazmadıklarımıza   İhraçatçılar birliği genel sekreteri  İdris Cevik sayesinde tekzip yazısıyla buluşturulmuş olduk.

Aslında bu konuyla ilgili yazacak olduğumuz çok şey vardı da…

İşte o vardıda bu günlük kalmak istiyorum.

Amma velakin yinede kınalı kuzumun yaşananlarla ilgili görüşünü almak istiyordum!

Öyle ya ne oldu sendemi klavye kabadıyı oldun demesin bizlere..

Hoş geldin kınalı kuzum.

_ Hoş bulduk üstadım.

Güzel kuzum nereden başlayacağımı bilmiyorum.

_hayırdır üstadım sendemi bir sıkıntı var yoksa anlatacaklarındamı?

Kınalı kuzum bilirsin bende ve anlatacaklarımda hiçbir zaman sıkıntı olmaz olmamaıştır,ama anlatacaklarımla ilgili araya hatırlı kişi girince sıkıntı bize burada oluyor.

_Üstadım bu kez ben diyorum meraklandırma bizleri fazla söyle söyleyeceklerini..

Kınalı kuzum, bu kez sen dinle ben anlatayım, hani ihracatçılar birliği ile ilgili konular yazmıştık ya, olaylar o kadar büyüdüki, konu farklı yerlere kadar ulaştı,bizim yazdıklarımızla hiç alakası olmayan Ahmet Gürdoğanı birileri hedefe koymaya çalıştı hatta çalışmayada devam ediyor.

_Üstadım ciddimi söylüyorsun, Ahmet başkanla benim getirdiğim  bilgilerin ne alakası var? Bu güne kadar Ahmet başkan ihracatçılar biriliğini savunmaktan başka ne yapmıştır?Adam gece gündüz birlik için koşuşturduğunu bilmeyenmi var Trabzonda?

Güzel kuzum burası  Adıyaman değil Trabzon. Çamur at izi kalsın Ahmet Gürdoğanada akıllarınca çamur atmaya çalışıyorlar.

_Üstadım buradan çağrı yapıyorum, benim Ahmet başkandan bilgi aldığmıı birisi çıksın ispatlasın,ahanda buradan söz veriyorum yaklaşan kurban bayramında beni kurban et.

Kınalı kuzum sana ben kıyabilirmiyim, senin ben hiçbir zaman bizlere yalan yanlış bir bilgi getirdiğine şahit olmamışımdır. İhraçatçılar birliği ile ilgili getirdiklerinde doğru bilgiler,zaten doğru olmazsalar kimseyi hedefe koyupta *Bu bilgileri kim sızdırdı*arayışı içerisinde olmazlardı.

_Üstadım,dağarcığımda neler neler var anlatayımmı?

Güzel kuzum beni Ahmet Gürdoğan aradı,ricada bulundu aman ihracatçılar birliği ile ilgili bir şey yazmayın dedi,öteleyelim getirdiklerini hani derler ya Sakla samanı gelir zamanı sen sakla sendekilerini.. zamanı gelir fırına verirsin. İşin içerisinde Ahmet Gürdoğan var o bizim ağabeyimiz hemde büyüğümüz ricasını kırmayalım.

_Üstadım inanamıyorum benim anladığım kadarıyla burda suçlanan Ahmet Gürdoğanmı oldu?Yav allaha aşkına Ahmet Gürdoğanın bırakın İhraçatçılar birilğini Trbazon için neler yaptığını kim bilmiyor,Siyasetçilerin sustuğu yerde adam çıktı aslanlar gibi projelerin gerçekleşmesi için o kürsü senin bu gazete benim konuştu ve demeç ler verdi,gazete arşivleri orada.Açsın baksınlar Ankarayı su  yolu yaptı. Vay anası be,tamam Gürdoğanın hatırı için bende ulaştığım bilgileri şimdilik yutuyorum.

Güzeller güzeli benim kınalı kuzum, eyvallah sağol beni kırmadığın için sana ayrıca minnettarım…

_Ne demek üstadım, sen istersinde ben yapmazmıyım?

Kınalı kuzum bana bu süreçte en çok dokunan ne oldu biliyormusun?ihraçatçılar birliği başkanının tarafmıza yollanan tekzipten bilgisinin olması ve yazdıklarımızdan dolayıda gazetemizin aboneliğini iptal etmesi.

_Üstadım,takma kafanı söz verdik konuyla ilgili yorum yapmayacağız. Sabır göstermek lazım.

Kınalı kuzum sabır gösteriyoruz, koskoca ihracatçılar birliği başkanını uğraştığı işe bakarmısın*Aboneyi iptal ettirdim* sevgili başkan çokda umurumuzda,sen o makamda olduğun süreçe bizlerde ihracatçılar birliği ile ilgili her şeye nötür kalacağız. 

_Üstadım, boş ver, sen şuna önem ver, bak farozlular turnava düzenliyorlar, ona biraz değinelim.

Kınalı kuzum arkadaşlarımız bizleride ziyaret ettiler, sen bilmezsin lisenini bahçesinde yapılan yaz turnavalarını ,her mahalle bir takımla katılıyordu, Trabzon futbolunun kalbi bir lise sbahçesinde birde ziyabey sahasında atıyordu. Ey gidi günler, ne maçlar oynanıyordu.Sonuna kadar destek olalım arkadaşlarımıza..18.5.2024 de start alıyor turnava.

_Üstadım, bende duyurusunu yapacağım, Farozlu arkadaşlarımız önemli bir işe imza atıyorlar,eskiyi yaşatacaklar Trabzon futbol severlere.inşallah diledikleri gibi gider her şey, bana göre Turnavaya katkı anlamında Trabzonspor ve Büyükşehir belediyesi ile Ortahisar belediyesi mutlaka katkı sunmallıdırlarb. Turnavanın ilki Bu ay başlıyor..

Kınalı güzel kuzum Turnava için Farozlu arkadaşlarımıza tam destek hep destek yapalım. Göreceksiniz bakın sonunda kazanan Trabzon futbolu olacaktır düzenlenen turnavayla.

_Üstadım ben gidiyorum bir şey diyormusun?

Güzel kınalı kuzum şimdilik  bir şey  yok, önümüzdeki hafta mutlaka görüşelim.. Hadi sana güle güle….

Etiketler