A+ A-
Yorum
10

Şenol Güneş cevap vermeli

Yayın Tarihi: 16.10.2024 - 09:29

Sürekli aynı soruyla muhatap kalıyoruz. Soru: Mendy neden stoper oynatılıyor? Sorulan soruya verdiğimiz cevabı mutlaka şimdi merak ediyorsunuz. Evet, Mendy bize kalsa ya da bize göre kesinkes orta sahada yerinde oynatılmalı. Bize kalmadığına göre yazmaktan başka yapacak bir şeyimiz yok diyoruz... Aslında konunun muhatabı Şenol hoca... Şenol hocaya sormak gerek Mendy’yi neden stoper oynattığını. Böyle de dediğimiz vakitte şöyle bir cevap geliyor ardından: “Abdullah Avcı da Mendy’yi stoper oynatıyordu, o zaman Şenol hocanın Avcı’dan ne farkı var?” Ne diyor sunucu “Ben bilmem eşim bilir!” Biz bilmeyiz Şenol Güneş bilir.

NE İSTİYORSUNUZ UĞURCAN’DAN

Uğurcan “Ne İsa’ya yaranabiliyor ne de Musa’ya!” Arkadaş milli takımın oynadığı İzlanda maçından sonra Uğurcan’a sosyal medyada negatif yönde atıfta bulunmayan bir Allah’ın kulu kalmadı. Hem de bunu yapanlar Trabzonsporlu ya da Trabzonlular. Hal böyle olunca insanın içine dokunuyor. Ayıptır, yazıktır, günahtır. Bu sezon Uğurcan kalede olmasaydı Trabzonspor puan cetvelinin kaçıncı sırasında olurdu? Ulemalar size soruyorum, siz cevap verin. Trabzonspor’un şu an elinde, elle tuttuğu gözle gördüğü bir tek oyuncusu var, o da Uğurcan’dır. Hadi birisi çıksın ikinci bir isim söylesin bana. Yapmayın etmeyin, kendi futbolcumuzu hatalı olsa da savunmak yerine tu kaka yapmak öyle zannediyorum ki bizim camiaya has bir durum! Bu gibi konularda bir türlü sınıf geçemedik. Ne zaman da geçeceğimiz belli değil.

BULMAK İÇİN TEŞRİFATÇI OLMAK GEREK!

Nwakaeme ve Savic’i ara ki bulasınız. İki oyuncu da haftalarca sakat, nadasa bırakılmış gibiler. İki oyuncunun yeteneklerine ve futbolcu kalibrelerine kimse eleştiri getirebilir mi? Asla! Ancak iki oyuncu da oynatılmaları için Trabzonspor’a transfer edildiler. Maalesef Savic iki veya üç maç oynadı, sonra sırra kadem bastı. Nwakaeme’yi bulmak için eskilerden sinemalarda teşrifatçılar vardı, öyle birine ihtiyaç var şu an Trabzonspor’da... Bilirsiniz sinemalarda hangi koltuk numarasının nerede olduğunu teşrifatçılardan başka bilen yoktu. O nedenle diyorum ki acilen bir teşrifatçıya ihtiyaç hasıl oldu. Gerçi günümüzde de öyle birini aynı Nwakaeme’yi bulmak gibi zor. Allah Trabzonspor’u sakatlıklardan korusun. Baksanıza ihtiyaç olmasına rağmen iki önemli oyuncu haftalardır sakat.

İHTİYAÇ MI VARDI?

Trabzonspor’un asbaşkanı Zeyyat Kafkas... Amatörden tutun profesyonel anlamda yöneticiliğin her kategorisinde görev yapmıştır. Trabzonspor asbaşkanlığını sizi bilmem ama bana göre çok iyi taşımaktadır. Bugüne değin güzel işlere imza attı, atıyor. Her geçen gün de yöneticilikte kendisini geliştiriyor. Zeyyat Kafkas nerede ne konuşacağını... Nerede nasıl duracağını... Nerede nasıl temsil edeceğini iyi bilen bir isimdir. Kafkas’a Amatör Spor Haftası dolayısıyla “En İyi Spor Adamı” ödülü verilmiş. Zeyyat Başkana ödülü vermek için ödül vericiler isminin yanına birkaç sıfat koymuşlar. Halbuki Zeyyat Başkanın ne böyle bir ödüle ihtiyacı vardı ne de o kadar sıfatla takdim edilmesine. Ödül verenler unutmuş olabilir ama ben onlara hatırlatmak isterim: Zeyyat Kafkas Trabzonspor’un asbaşkanıdır. Trabzonspor için gece gündüz durmaksızın koşuşturmaktadır. Yani verdiğiniz ödülle Zeyyat Başkanın ne alakası var? Tabii ki bana göre. Size göre elbette çok şey olabilir.

GRUP VİTAMİN SÖYLÜYOR

Şimdi diyeceksiniz bu da nereden çıktı? Çıkar abi! Neden çıkmasın ki? Adam 40 yıldır amatör futbolunun içerisinde, Amatör Spor Haftası organize ediliyor, her nedense adama bir ödül vermek kimsenin aklına gelmiyor! Neden acaba? Yener Durmuş’a ödül verilmemesini bizim Barış Atmaca’ya sordum, o bile neden verilmediğini bana açıklayamadı. Sahi 40 yıldır maddi manevi her şeyini Çağlayanspor’a dolayısıyla amatör spora veren Yener Durmuş, sorarım ASKF yönetimine ve spor il müdürüne, düzenlediğiniz Amatör Spor Haftası’nda sizlerden bir ödül almayı hak etmedi mi? Baksanıza ödül vermediğiniz bir kimseyi dışarda bırakmamışsınız. Neyse biz yine Grup Vitamin’in söylediği şarkının sözleriyle yazımızı tamamlayalım: Tipimiz yerinde hamd olsun Ellere var da bize yoh mi Benim neyim eksik aşk olsin Aşk olmazsa da meşk olsun De bize de, bize de, bize de, bize de yok Ellere var da bize yok mi

İŞİ EHLİNE VERMELİSİNİZ

Bayan futbol takımının beli bir türlü doğrulamıyor. Nerede hata yapılıyor acaba? Transferlerde mi hata yapılıyor derseniz... Benim bildiğim kadarıyla kim istense alınmış. Ekonomik sıkıntı mı var derseniz... Ekonomik anlamda da bu zamana kadar sorun olmadı. Tek bir birim kalıyor, o da teknik adamlık makamı. Bayan futbol takımını Gürkan Çavdar çalıştırıyor. Arkadaşlara sordum Çavdar’ı. Hocanın evvel zaman içerisinde hentbol sporu ile ilgilendiğini, aynı zamanda da öğretmen olduğunu belirttiler. Ben burada hiçbir yorum yapmadan şu güzel sözü yazacağım: “İşi ehline vereceksiniz.” İş ehlinde mi bayan futbol takımında, buna bakılmalı.

Etiketler