SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kaçan Kaçana
4.04.2022

Önce 5’li peçete denilen “Saray Taşeronlarından” ikisi, İstanbul Havalimanındaki hisselerini satacaklarını açıkladı. Uluslararası ticareti bilenler, gayet iyi anlarlar ki, bu beyan iki şekilde anlaşılır!

-“Hisselerimi danışıklı olarak yabancı bir şirkete devredeyim, hem hisselerim kaybolmasın hem de uluslararası garanti elde etmiş olayım!” -“Arkadaş, zaman paçayı kurtarma zamanıdır. Avantamı verdim, yurtdışında gerekli birikimim var, benden bu kadar!”

Önümüzdeki günlerde böyle kopuşları bol-bol göreceğiz. Esas kaçış, Erdoğan’a aşık, onun uğruna çoluk çocuğunu feda edecek kadar bağlı olduğunu söyleyen eski Maocu yeni Badem, “Türk olmaktan utanırım, ben Türk değilim Arap’ım. Bana Türk demeyin” diyen Türk İşadamları Derneğinin üyesi Sakallı Ethem Sancak adlı kişiden geldi! “AKP’yi iktidara AMERİKA getirdi” diyerek, Erdoğan’ın Yerli ve Milliyiz iddiasını yırtıp attı!

Sakallı Arap Ethem bu sözleri bilerek söyledi! Amacı, AKP ile yollarını ayırmak ve ABD’nin emrini yerine getirip servetini garantiye almak! Erdoğan bundan sonra ağzıyla kuş tutsa, MHP Eşbaşkanı da olsa, AKP Yerli ve Millidir diyemez. Milliyetçiyim hiç diyemez! Kimlerin DIŞ GÜÇLERİN adamı olduğunu Türk Milleti öğrenmiş oldu… Aziz Türk Milleti; Siyaset zorlama ve sahtekârlık kaldırmaz. Eninde sonunda gerçek ortaya çıkar. Türkiye’de parti başkanlarına “Lider” diyen TV yorumcularına itiraz etmiş ve bunlardan lider olamaz, olsa olsa bunlar Genel Başkan olur, demiştim. Sizlerden özür dilerim. Bunlardan Genel Başkan da olmaz!

Akşener, beraber yola çıktığı, partiyi kurması için ona para veren, koruyan, destekleyen Koray Aydın’ı sildi attı! Siyasetten biraz anlayan bilir ki, bu hareket “Tasfiyenin” ilk ayağıdır. Sıra, Koray Aydın ve ekibinin milletvekilleri listesinden çıkarılmasındadır. Akşener, ablası Tansu Hanım ve Abisi Özer Çiller’den öğrendiğini yapıyor. Bu arkadaşlarını dışlamasının sebebi olarak, Koray Aydın ve ekibinin MHP orijinli olması gösterildi! İyi de, Akşener MHP’li değil mi? Partisini “Merkez Sağ” parti haline getirecekmiş! İYİ Parti Başkanlık Divanında MHP’li var, FETÖ’cular var. Koray Aydın ve arkadaşlarına mı yer kalmadı?

TV’lerde, siyasetten anlamayan çokbilmiş yorumcular, “Meral Hanım, Merkez Sağa oturmak istiyor” yorumlarını dinliyoruz! Bir siyasi partinin çizgisi olur ve bu çizgi, parti programıyla kamuoyu ile paylaşılır ve partiyi bağlar. Oy hesabı için çizgisini zırt-pırt değiştiren partiye takılacak isim olsa-olsa “Kaypak Parti” olur. Bir Genel Başkan, kendi siyaset arkadaşlarını harcamaya başlarsa, kaybeden kendisi olur. Ne demek istediğimi önümüzdeki günlerde göreceğiz…

DOĞRU Parti “Demokratik Merkez’de” konumlanmış bir partidir. Merkez Sağ ve Merkez Sol oylara talip, Türkiye’nin çimentosu olmaya aday Milli ve Yerli tek partidir. Ayrıca Merkez Sağ oylara sahip çıkmak birikim işidir. Ülkeyi imar ve inşa işidir. İnsanlarımızı zenginleştirmek, refahını arttırmak için proje kafasına sahip olmaktan geçer. Vatan sathında bir tek dikili ağacı olmayanlar, danışmanlarının yazdığı konuşmaları prompterden okuyan, ülkeye hizmet etmiş kişilere saygısızlık yapanlar, Türk Ordusunun Komuta Heyetine hakaret edenler, Atatürk İlke ve devrimlerine karşı olanlar,

FETÖ’nun elemanı olanların Merkez Sağa sahip çıkmak istemeleri hayalden öte bir şey değildir! Önümüzdeki günlerde bu acemilerin çabalamalarına bakıp çok eğleneceğiz. Kimse endişeye kapılmasın. DOĞRU Parti, hem AKP’yi demokratik yolla gönderecek, hem de Atatürk İlke ve Devrimlerinin yeniden Türk Devletine hakim olacağı, tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak “Türkiye Masasını” kuracaktır.

Ne demiştik?

Türk Milleti, önce ne ile olmayacağını görsün, biz ne ile kimlerle olacağını Türk Milletine sunarız…

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap