SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ne Farkları Var? (1)
21.04.2022

Şimdilik iki adet ittifakımız var! Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı! İki ittifakı oluşturan 9 partiden bir tanesinin bile Türk milletinin kantarına tek başına çıkmaya cesareti yok. Deneyimli bir siyasetçi olarak şunu söyleyebilirim: Genel seçime kadar, bu ittifaklarda değişiklikler olacak, yeni ittifaklar kurulacak ve Türk milletinin önüne yeni ve sağlam ittifak seçenekleri konacak!

9 partinin, 9’unun da ortak özelliği, genel başkanlarının son 20 yıldır siyaset sahnesinde olmalarıdır. İktidar partilerinin ne kadar sorumluluğu varsa, muhalefet partilerinin de bu rezillikten sorumluluğu yok mu? Cumhur İttifakı; Kaptan Parti AKP! AKP’de Genel Başkanının deyişiyle “Metal Yorgunluğu”, “Dolar Yorgunluğuna ve Pudra Yorgunluğuna” dönüşmüş durumda!  AKP teşkilatları halkın arasına giremiyor. Gerek genel başkanlarının, gerek bir önceki genel başkanlarının (1000 Ali), eski genel başkanları Davutoğlu tarafından hırsızlık ve soygunla suçlanmaları moralleri bozmuş!

“Hırsızlığı savunmak için” Türk milletinin karşısına çıkıp da, şimdiye kadar yara almadan dönen görülmedi. AKP teşkilatları da çok parayla yapılan bazı şovlarla (çalgılı çengili Arapça-Kürtçe iftarlar) gündemde kalmaya çalışıyor. Halka sürekli yalan söyleyen AKP Önderliği, karikatür Nebati ve Kasap çırağı kılıklı MB Başkanına ek olarak, mutfaktaki yangın ve sürekli zamlarla yaratılan geçim zorluğu AKP’yi daha da aşağıya çekecek. AKP’nin siyasi ömrü, Erdoğan’ınki ile paralel olacak.

AKP’den Erdoğan’ı çıkarın, parti yönetiminin içine işlemiş “Bedevilerdeki linç kültürü” AKP’yi paramparça eder, birbirini boğazlarlar, küme düşerler…

Kaleci MHP! Demokrasi ile, siyasi ahlak ile, sözünün eri olmakla, Türk Milliyetçiliği ile selamı sabahı kesmiş, yürümekte zorlanan, camdaki yazıyı bile doğru okuyamayan Genel Başkan, hapisten özel kanunla çıkarttığı Mafya babalarının desteğine, barajı özel olarak 7’ye düşürmesine rağmen, Türk milletinden yiyeceği tokattan öylesine korkuyor ki, AKP’yi, AKP sözcüsü “Motorcu Çocuktan” önce savunuyor!

Tek çare AKP’nin sırtına binip, seçim köprüsünü geçmek! MHP’nin siyasi ömrü de, Püskevitçi’ninki ile eşit. Sonrası en alt kümeye… Top toplayıcı BBP! Çok ilginç bir genel başkan bu Destici! Bugün Türk siyasetinde Destici adı varsa, bu Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun sayesindedir. Destici de, Yazıcıoğlu ailesini partiden uzaklaştırarak tıynetinin gereğini yapmış oldu! BBP artık altı boş bir partidir. Sayın Remzi Çayır ve arkadaşları, BBP’den ayrılıp Milli Yol Partisini kurdular. 51 ilde teşkilatlandılar, yakında Büyük Kongrelerini yapacaklar. BBP tabanı tamamen Milli Yol Partisine geçmiş durumda. Toplayacak top kalmadığı için, Erdoğan yakında Destici’yi azat edecek…

Aziz Türk milleti; Cumhur İttifakı artık “el arabası” durumunda! Eğer Türk milleti bunlar arkadan iterse, hareket eder, yoksa olduğu yerde durur ve çürür. Ortaklardan da hayır yok. O zaman AKP-MHP ne yapacak? Her türlü devlet olanaklarını sonuna kadar kullanmak, her türlü hileye başvurmak, haram medyasını kullanıp itibar suikastı yapmak, gerekiyorsa mafya yöntemlerini ve elemanlarını kullanmak! Bunlar da yetmezse, Türkiye’de AKP tarafından konuşlandırılan Suriyeli, Afganistanlı katilleri piyasaya sürmek! Bu hayal tutar mı? Yarın diğer ittifakı yazalım ve tabloyu daha net görelim, neler olacağını ve DOĞRU Partinin ne yapacağını anlatalım. Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap