SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ne farkları var(2)
22.04.2022

Bremen mızıkacılarını bilirsiniz değil mi? Sahiplerinin kendilerine olan kötü tutumundan dolayı evden kaçan bir eşek, bir köpek, bir kedi ve bir horozun Bremen’e gidip orada müzisyenlik yapma düşleri ana temadır.

Bizim 6’lı ittifak da böyle! Her tarafı yolsuzlukla kaplanmış İhvancı, Atatürk düşmanı AKP’nin bilerek yarattığı ekonomik krize rağmen, Türk milletinden tek başlarına bir türlü yetki alamayan 6 üvey kardeş bir araya gelip, orkestra kurmaya çalışıyor! Fakat yaradılışları ve dünya görüşleri çok farklı olduğu için bir türlü akort tutturamıyorlar! Biri do derken, diğeri mi diyeceğine, zart diye ses çıkarıyor! Bir türlü dikiş tutturamayan 6’lı, patinaj yapıp duruyor!

Kaptan CHP;

Bu bozuk orkestranın şefi CHP’dir. CHP’nin bu konuda Türk milletine ve kendi seçmenine açıklaması gereken o kadar çok konu var ki! CHP bunları anlatamaz, insanları ikna edemezse üç-beş oy devşireyim derken blok halinde oy kaybeder! Bu tavır Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığını ikram etmek demektir. Aynen Ekmelettin, Abdullah Gül olaylarında olduğu gibi!

Türk ordusuna, AKP-FETÖ-CIA işbirliğiyle kumpas kuruldu. Vatansever komutanlar sahte delillerle zindana atıldı, yıllarca tutuklu kaldılar. Yıllar sonra Erdoğan, bu olayların kumpas olduğunu açıkladı. İlk Ergenekon Davası 2008 Ekim ayında başladı. O dönemde Başbakan Yardımcısı olan Babacan ve Erdoğan’ın Başdanışmanı olan Davutoğlu, bu kumpasın düzenleyicileriydi!

Aradan 14 yıl geçti, geldik 2022 yılına. CHP’nin koluna taktığı Babacan ve Davutoğlu hala, Ergenekon Davaları hakkında suçsuz Türk komutanları suçlayan dil kullanıyor! Bazı liberal beslemeler ve eski FETÖ’cü şimdi AKP’ci olan Sorosçular; “İnsanın doğruyu bulması suç mu? Hep sen orada kal mı diyeceğiz? O zaman AKP’den nasıl oy alacağız?” diyerek örtü görevini yapıyorlar.

İnsanların yanlıştan dönmeleri, özür dilemeleri elbette olumlu bir davranıştır. İnsanlar kendi özel işlerinde ve ilişkilerinde böyle yapabilirler! Fakat, siz hem devleti yöneteceksiniz, hem Türk Ordusunun Komuta Heyetini perişan edeceksiniz, vatansever komutanlara ve ailelerine kan kusturacaksınız, hayatlarını karartacaksınız, sonra hala aynı fikirde olduğunuzu ısrarla vurgulayacaksınız ve utanmadan sıkılmadan yüzünüz kızarmadan, CHP’nin sırtına bineceksiniz! Hadi ya, bi gidin be!

CHP, yaşları 74-90 arasındaki emekli komutanların zindana atılmalarında da sessiz kalmadı mı? CHP, Türk Ordusunun Atatürkçü komutanlarından nefret eden bu adamları hangi amaçla sırtına aldı? Türk milletine açıklamalıdır. Türk ordusu, muvazzaf ve emekli subay, astsubay, rütbeli askerlerle, aileleriyle, sevenleriyle, akrabalarıyla milyonlarca oy demektir. Cezaevi kapılarında gözyaşları içinde babalarını görmek için, saatlerce bekleyen o gençler şimdi birer bilinçli seçmen oldular. Bunlar, HDP’ye göz kırpan CHP’ye oy verirler mi?

Ya ömrünü vatan hizmetinde, ülkemizin dört bir köşesinde, dağda, terörle mücadelede harcayan, yaralanan eşlerini sabırla bekleyen elleri öpülecek komutan eşleri, hapishane kapılarında beklerken, AKP larvalarıyla kol kola girmiş CHP’ye hayır dua mı edecekler?

Akşener’in Türk Ordusunun şerefli vatansever, FETÖ’cü olmayan komutanlarını hiç sevmediğini, emekli amirallerimize “zevzek” demesinden anlıyoruz. Baştan aşağı saçma sapan bir iftira davası olan 28 Şubat davasında, mahkemeye gidip, yalan ifade vermesinden biliyoruz. Davutoğlu ve Babacan’a, TSK’yı mı yoksa FETÖ’yü mü, TSK’yı mı yoksa tarikatları mı daha çok seversin diye sorun, bakın ne yanıt verecekler! Yine bu iki larvaya sorun bakalım; Milli Andımız okunsun mu? Ne mutlu Türküm diyene yazılsın mı? Anayasamızın ilk 6 maddesi değiştirilsin mi? Etnik kökene ve dini inanca göre partiler kurulsun mu?

Adnan Oktar’ın elemanı Gültekin Uysal’a sorun bakalım: Kaç defa Pensilvanya’ya ziyarete gitti? Sorun bakalım çocuğa, önder Atatürk gibi mi olmalı, Said-i Nursi gibi mi? Yalnız, dikkatli cevap versin, sonra, adama beyanatı olan gazeteleri yedirirler…

Sorun bakalım Karamollaoğlu’na: Sivas’ta 35 canın yakılmasını isteseydi önleyebilir miydi? Sonra da sorun CHP’ye: Sizin aklınız başınızda mı? Kılıçdaroğlu’na da ayrıca sorun: Hırant’ın katilleri FETÖ’cü polisler çıktı. Mahkemede ispat edildi ve hüküm verildi. Katilleri mi beğenmedi, yoksa FETÖ böyle bir şey yapmaz mı demek istedi! Aslı Aydıntaşbaş- İsmail Saymaz-Nagehan Alçı’ya da sizler adına biz soralım; “Ehven-i şer” diye Davutoğlu ve Babacan’ı kabullenmemizi istiyorsunuz. Devleti yönetenler hata-ihanet yaparlarsa onlara af yoktur. Eğer bu larvaları affeder ve yaptıklarını görmezden gelirseniz, devlette çalışan hiç kimseye “Namusunla doğru düzgün çalış” diyemezsiniz.

Henüz sizleri tam olarak kabullenmedik, bırakın ellerinden kan damlayan ve İngiliz tefecilerinin elemanlarına yağ çekmeyi, sizler DOĞRU’ya gelin, DOĞRU’ya…

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap