SON DAKİKA
SON DAKİKA


Dile kolay 38 yıl
1.05.2022

Trabzonspor, 1983-84 sezonundan bu yana tam 38 yıldır, şampiyonluk hasretiyle sezonlara başlıyordu. Ve her sezon yılmadan, bıkmadan, usanmadan yoluna devam etmiştir. Bu süre içerisinde iki dönem elimizden alınan şampiyonluklarımız olsa da yine çok fazla ara vermişiz.

Bir şehir düşünün ki Türkiye’nin bir ucunda, orta halli tipik bir Anadolu şehri. 47-48 yıl en üst ligde oynasın, şampiyonluklar kazansın, Türkiye’de oynanan tüm kupaların hepsinden alsın, hiçbir sezon küme düşmesin, hatta tehlike bile yaşamasın. Bu mümkün mü? Adı Trabzonspor ise elbette mümkün. Böyle bir kulübe, böyle bir şehre ancak saygı duyulur. Duyulması da lazım! Trabzonspor bu süreçte hiçbir dönem sahipsiz kalmamış, başsız, parasız, parasız, hocasız, imkansız, inançsız olmamıştır. En önemlisi çakma isim almamıştır.

Trabzonspor 38 yıl sonra hedefine ulaşmışsa, bu Trabzon’un ve camiasının ne kadar büyük olduğunun ispatıdır. Başta yönetim kurulu olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün taraftarlara, Trabzonlu olmayıp Trabzonsporlu olanlara saygılar, sevgiler, iyi ki varsınız. İki bayramınız da kutlu olsun. Trabzonspor 2, Antalyaspor 2.

 

       

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap