SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor’u kötü günler bekliyor
2.11.2023

Trabzonspor iyi yönetilmiyor. Gereksiz ve alakasız oyuncular alınıyor. Alınıp, bu kadar borcun altına girilmemesi lazım. Trabzonspor’da yönetici de topçu da olmak zordur. Ne yapılacak derseniz bu sezon için Trabzonspor adına bitmiş gibi. Fenerbahçe’yi yendi yendi, yenemedi maça da pek kimse gitmez. Uzun maraton diyorlar ama bunlar hep Trabzonspor’un aleyhine çalışıyor. Yapılan transferler yanlıştı fakat hoca da yanlış oynatıyor. Ayrıca Avcı’yı niçin gönderdik niçin çağırdık? Madem geri çağıracaktık neden gönderdik? Bu hoca sabıkalı. Alanyaspor maçında 5 gol yiyince tasını tarağını topladı gitti. Böyle hoca olur mu? Hangi düşünce bunu geri getirdi? Bir de şimdi 5 futbolcu istiyor. Bu takımın şampiyon olacağı yok küme düşmesin yeter. Bu durumdan daha da kötü durumda olmaz.

Abdullah Avcı futbolculara pas veya şut çalışması yaptıracakmış. Hocanın görevi topçu yetiştirmek değil, taktik vermektir. Profesyonel futbolculara tekrar futbol oynamayı öğretemezsin. Şut çalıştıracaksın da ne olacak. Taktik vermen lazım. Amatör topçu varmış gibi şut çekmeyi öğretiyorsun. Altyapı hocası mısın yoksa profesyonel takım hocası mısın? Abdullah Avcı şu anda yanlış yolda, yanlış da beyanatlar veriyor. Sezon ortasında alınan oyuncular pek fayda vermez. Bu takıma oyun kurucu lazım. Ama şu anda şampiyonluğa oynayamıyoruz, o yüzden bu sezondan geçti. Kulübün zaten yeterince borcu var. Yeniden borca girilmemeli.

Netice itibariyle Fenerbahçe maçını İstanbul’da oynayacağız. Zor bir maç bizi bekliyor. Büyük maçların favorisi olmaz ama maç İstanbul’da, hakemler de yanlış kararlar veriyor. Bunlar birleşince işimizin zor olduğu görülüyor. Trabzonspor için en iyi ihtimal beraberlik olur. Ama bize yetmez, zaten puan farkı açılmış, kapanması için kazanmamız şart. Fenerbahçe’yi nasıl yeneriz. Kenar beklerin çalışması lazım. Sağ ve sol kanatlar iyi çalışırsa, arkadan gelen bekler de bunlara destek verirse, bir de orta alandaki üçlü iyi anlaşırsa 3 puana ulaşabiliriz. Bir de bizim taraftarımız çok erken küsüyor. Takıma sahip çıkması lazım. Stadyum boş. Taraftarlık bu mudur?

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap