SON DAKİKA



Haber > Dünya > Öldü sanılıyordu: Kendi cenazesine helikopterle indi!

Öldü sanılıyordu: Kendi cenazesine helikopterle indi!

16 Haziran 2023 Cuma - 13:52




Belçikalı ünlü sosyal medya fenomeni ailesinin kendisini umursamadığını öne sürerek sahte bir cenaze töreni hazırladı.





Belçika'da 45 yaşındaki sosyal medya fenomeni David Baerten, kendisini ölmüş gibi göstererek dikkatleri üzerine çekti. Sahte ölüm haberinin ardından düzenlenen cenaze töreni helikopterle gelerek herkesi şaşırttı.

Baerten'in bir çocuğu, babasının ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurarak duygusal bir paylaşım yaptı ve "Huzur içinde yat baba" notunu paylaştı.

Diğer bir kızı ise paylaşımında, "Neden hayat bu kadar adaletsiz? Neden sen? Büyükbaba olacaktın ve hala önünde uzun bir yaşam vardı. Seni seviyorum! Seni seviyoruz! Seni asla unutmayacağız" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta sonu Liege kenti yakınlarında düzenlenen sahte cenaze törenine Baerten'in aile üyeleri ve birçok arkadaşı katıldı. Katılımcılar, cenaze törenin başlaması için helikopterin inişini bekledi.

Kameraman ekibi eşliğinde helikopterden inen Baerten, alana giriş yaparken katılımcılara "Cenazeme hoş geldiniz" diyerek dikkatleri üzerine çekti.


Baerten'in öldüğünü düşünen aile üyeleri sevinçle yanına koşarken, diğer kalabalık ise olan biteni anlamaya çalışarak şaşkınlık içinde izledi. Bu anlar kameralar tarafından an be an kaydedildi.

165 bin takipçisi bulunan Baerten, "Ailemde yaşadığım duygusal eksiklikler beni zorluyor, kimse beni fark etmiyor. Bu yüzden bir hayat dersi vermek ve bir araya gelmek için birinin ölmesini beklememeleri gerektiğini göstermek istedim. Bu şaka gerçekten kimlerin beni umursadığını kanıtlıyor" şeklinde açıklamada bulundu.

Şaka sonrası bazı sevdiklerinin kendisiyle yüz yüze görüştüğünü belirten fenomen, "Gelmeyenler bile görüşmek için benimle iletişime geçti. Yani bir bakıma kazandım" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap