SON DAKİKA



Haber > Gündem > Aday tanıtım töreninde gergin anlar

Aday tanıtım töreninde gergin anlar

12 Nisan 2015 Pazar - 15:47




AK Parti’nin 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 25. Dönem mileltvekili aday tanıtım toplantısında gerilimli anlar yaşandı.





AK Parti tanıtım toplantısında gergin anlar... AK Parti’nin 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 25. Dönem mileltvekili aday tanıtım toplantısında gerilimli anlar yaşandı. Burada bir vatandaş AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon 1. Sıra Milletvekili adayı Süleyman Soylu’nun yanında bulunan boş koltuğa oturdu.

65

Burada Soylu’ya bir şeyler söylemek isteyen vatandaş önce partililer ve daha sonra korumalar tarafından Soylu’nun yanından kaldırılmak istendi. Ancak bu duruma direnen vatandaş uzun süre kalmak istemedi. Bu sırada gerilime dayanamayan ismi henüz öğrenilemeyen vatandaş daha sonra bayıldı.  Partililer ve korumalar tarafından hemen bayıldığı yerden kaldırılan vatandaşa dışarda beklemeyen ambulansta müdahale edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap