SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti adayları görücüye çıktı

AK Parti adayları görücüye çıktı

12 Nisan 2015 Pazar - 15:43




AK Parti Trabzon Milletvekili aday tanıtım töreni 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda yapıldı.





AK Parti Trabzon’da ‘Horon Başlıyor, Trabzon Yeni Türkiye ile Buluşuyor’ sloganı ile 19 Mayıs Spor Salonu’nda milletvekili adaylarını tanıttı. Aday tanıtım törenine AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili Adayları Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Nihat Tosun ve Salih Cora, milletvekili aday adayları, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, il yönetilicileri, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Aday tanıtım töreninin açılış konuşmasını yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Kongremizden sonra aday adaylarımızın müracaatını aldık. Çok değerli 49 aday adayımız ile yaklaşık 2 ay sahalarda koşturduk. Genel merkezimiz Teşkilat Başkanımız Süleyman Soylu’yu uygun gördü. Böylece 50 adayımız oldu. 50 adayımız ile sahadayız. 50 adayımız ile milletimizin huzurunda olacağız. Milletimizin emrinde olacağız. Bu çalışmalarımızı yaparken, diğer partilerin çalışmaları konuşmaları bizi çok ilgilendirmeyecek. Biz kendi işimizi yapacağız, uğraşmayacağız ama biriyle çok uğraşacağız. Bu paralel yapı ile ihanet örgütü ile sürekli uğraşacağız. Milletimize yapılan ihanetleri fesatlıkları bir bir anlatacağız. Geçmişten geleceğe el ele gönül gönüle 6-0 hedefimize ulaşmak için bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 6-0 hedefi bizim ana hedefimizdir, boşu boşuna konulan bir hedef değildir. İnşallah 7 Haziran’da ipi göğüsleyen biz olacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap