SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'de '3 Hasan'

AK Parti'de '3 Hasan'

29 Ocak 2015 Perşembe - 11:02








AK Parti'de de görev yapan 3 sendikacının isimlerinin Hasan olması ve siyasi ve hukuk işleri başkanı olması dikkat çekiyor. AK Parti'de ilk olarak görev alan Hizmet İş Sendikası Genel Merkez Teşkilatlanma Uzmanı Hasan Selim Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı görevine getirildi. Aradan geçen zamanda SKM Başkanlığı görevini yürütürken gösterdiği başarı ve çalışma azmi kendisini Ortahisar Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirdi. Bir diğer sendikacı olan Yol İş Sendikası eski başkanı Hasan Basri Hatipoğlu ise Ortahisar İlçe Teşkilatı'nda Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığına getirildi. Bir söylentiye göre, Hatipoğlu'nun siyasette hedefi uzun soluklu, yani TBMM. AK Parti Trabzon İl Kongresi'nde yönetime giren eski sendikacı Eğitim Bir-Sen Başkanı Hasan Dilekoğlu da Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığına getirildi. AK Parti'de 3 sendikacı ve 3 Hasan aynı görevlerde olan isimler oldu.

CHP'DE İL BAŞKANLIĞI KRİZİ

CHP Trabzon İl Başkanlığından milletvekilliği için istifa eden Yavuz Karan’ın koltuğu bir türlü doldurulamıyor. Halen Güzide Uzun Önsel’in başkanvekili olduğu CHP Trabzon İl Başkanlığı Genel Merkez'de toplanan MYK toplantısında gündeme gelmedi. İki haftadır il başkanlığı için karar alınmaması ise krize neden oluyor. İddialara göre CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu il başkanlığı konusunda Güzide Uzun Önsel'den yana tavır koydu. Ancak mevcut yönetime 11 ilçe başkanının destek vermemesi krizi derinleştiriyor. Geçtiğimiz hafta Trabzon’a gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'na 11 ilçe başkanı net konuşarak, mevcut yönetimle hareket etmeyeceklerini söylemişlerdi. CHP Trabzon İl Teşkilatı ise Arif Çoban'ın il başkanı olması için görüş birliğine vardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap