SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Partili vekiller, Erdoğan'a resti çekti: "Esnaf şikayetçi..."

AK Partili vekiller, Erdoğan'a resti çekti: "Esnaf şikayetçi..."

04 Şubat 2022 Cuma - 16:26




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Partili vekillerle önceki gün bir araya geldi. Vekiller, Erdoğan'a "Vatandaş yüksek faturalardan mağdur” dedi.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün partisinden bir grup milletvekiliyle kahvaltıda buluştu. 2022 başında uygulanan ve vatandaşın büyük tepkisini çeken elektrik faturaları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a iletildi. 

"ESNAF ŞİKÂYETÇİ"

AK Partili vekiller vatandaşlardan gelen şikâyet ve talepleri Erdoğan’a anlattı. Milletvekillerinin, “Vatandaş en çok kademeli tarifeye tepki gösteriyor. Herkes faturaları gösterip artıştan yakınıyor. Açıkladığınız son düzenleme dikkat çekici ancak vatandaş ‘tatmin edici bir düzenleme olup olmayacağını’ da soruyor. Özellikle esnaf kesimi ‘Mağduruz’ diyor” dediği öğrenildi.

"İCRAATLARI ANLATIN"

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, AK Partili vekillerden gelen bu tepki üzerine Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, “Gerek vatandaştan, gerekse esnaftan gelen tepkiler karşısında kayıtsız kalmadık, gerekli düzenlemeyi yaptık. Bundan sonra da ekonomiyle ilgili gereken adımları atacağız. Döviz kurlarında olduğu gibi ekonomideki köpüğü de alacağız. Bu düzenleme vatandaşı ‘tatmin eder mi,’ onu göreceğiz. Aksaklıklar yaşanırsa, yeniden duruma bakıp, değerlendiririz” dediği iddia edildi.


Ayrıca Erdoğan’ın milletvekillerine bir kez daha “Sahaya inin” talimatını verdiği de ifade edildi. Vekillerden “vatandaşlarla aralarına mesafe koymamalarını” da isteyen Erdoğan’ın, “Vatandaşın şikâyet ve taleplerini dinleyin. İktidarın bugüne kadar yaptığı icraatları da anlatın. 20 yıllık iktidarımız boyunca pek çok icraata imza attık. Bunları gerekirse tek tek vatandaşa anlatın” dediği de kaydedildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap