SON DAKİKA



Haber > Gündem > Akgün'ün yürütmesi

Akgün'ün yürütmesi

09 Ocak 2015 Cuma - 10:59








AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, 29 Kasım 2014'te gerçekleştirilen kongre sonrası görev dağılımını yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Emre Akgün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, İlçe Yürütme Kurulu görev dağılımını yaptı. AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı Yürütme Kurulu’nda görev dağılımı şöyle oluştu: "Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Erhan Nadir, Teşkilat Başkanı Haydar Kara, Seçim İşleri Başkanı Ahmet Öztürk, Tanıtım ve Medya Başkanı Ahmet Altıntepe, Dış İlişkiler Başkanı Yakup Yılmaz, Sosyal İşler Başkanı Ayfettin İncehasan, Yerel Yönetimler Başkanı Sabri Kahramanoğlu, Ekonomi İşleri Başkanı Osman Bulut, Halkla İlişkiler Başkanı Erdal Akgün, Mali ve İdari İşler Başkanı Muhammet Kandemir, Ar-Ge Başkanı Hasan Ali Çanakçı, Sekreter Temel Taflan." Akgün'ün çalışma ekibi ve A takımı da belli olmuş oldu.

MHP’DE KONGRE TAKVİMİ DEĞİŞTİ

MHP Trabzon İl Teşkilatı ilçe kongrelerine devam ediyor. İlçe kongreleri 20 Ocak’ta son bulacak. Ortahisar ve il kongresinde ise takvim değişikliğine gidildi. 1 Şubat’ta yapılması planlanan MHP Trabzon İl Kongresi 7 ya da 8 Şubat’ta yapılacak. Ortahisar İlçe Kongresi ise 18 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek. Akçaabat İlçe Kongresi 11 Ocak’ta yapılacak. MHP’de mevcut Ortahisar İlçe Başkanı Burhan Bekar ile Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli’nin kongrelerde yeniden başkan seçilmeleri bekleniyor. İl Başkanı Muammer Demeli, MHP’nin Trabzon’da hedefinin iki vekil çıkarmak olduğunu belirterek, genel seçimlerde Trabzon’da rekor oy alacaklarını dile getirdi.

ÇEBİ ADAY ADAYI

GİBİ 2015 genel seçimleri yaklaşırken, siyasette milletvekili adayı olacaklar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Araklı eski İl Genel Meclisi Üyesi ve İl Genel Meclisi eski Grup Başkanı Hasan Çebi de sosyal medya üzerinden önümüzdeki seçimde aday olacağının sinyallerini verdi. Çebi, mesajında, "Dostlarım bana diyorlar ki, milletvekilliğine aday olacak mısın? Ben de diyorum ki; yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır. Bırakın Trabzon’u Karayolları 10 bölgeye bağlı 6 vilayette birçok ulaşım projesinde çalıştım. Kendi memleketim olan Araklı ilçesine alttaki projeyle 50 yıllık damgayı vurdum. Birçok şehir geçişi projesinde çalıştığım gibi Trabzon Merkez’de Sahil Yolu, Tanjant Yolu, Güney Çevre Yolu gibi projelerde bulundum. Üç fakülte bitirmeme rağmen en büyük okulum Karayolları teşkilatıdır. Biz hizmeti öncelikle kutsal saydığımız vatanımız milletimiz için yaparız. Her şey Allah’ın takdirindedir" ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap